Stoiximan Super League

Fanatik: «Χάλασε του Βίντα στην Αλ-Ετιφάκ επειδή διαφώνησαν πού θα γίνει ο ιατρικός έλεγχος»

Για εμπλοκή στις συζητήσεις Βίντα και Αλ-Ετιφάκ (πριν συμφωνήσει με την ΑΕΚ) μιλά η Fanatik. Φέρονται να διαφώνησαν στο πού θα γινόταν ο ιατρικός έλεγχος, έπειτα από αμφιβολία για θέμα στο γόνατο.

Ρεπορτάζ για «ναυάγιο» στις επαφές του Ντομαγκόι Βίντα με την Αλ-Ετιφάκ, πριν τα βρει τελικά με την ΑΕΚ, φιλοξενεί η Fanatik. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, μια αμφιβολία που προέκυψε στις ιατρικές εξετάσεις του Κροάτη έγινε αιτία να χαλάσει τελικά η μεταγραφή.

Κι αυτό διότι οι δυο πλευρές φέρονται να συμφώνησαν στο να γίνει αναλυτικότερος έλεγχος στο νοσοκομείο, αλλά να διαφώνησαν στο πού θα γινόταν αυτός.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχους της Αλ-Ετιφάκ, κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε στις ιατρικές εξετάσεις που έκανε ο Βίντα. Ο γιατρός του συλλόγου εντόπισε κάτι στο γόνατο του αθλητή και δεν ήταν 100% σίγουρος. Οπότε, συνέστησε ο παίκτης να ελεγχθεί λεπτομερέστερα σε νοσοκομείο.

Ενώ όμως ο Βίντα ήθελε να γίνει ο σχετικός ιατρικός έλεγχος στη Βοσνία, η διοίκηση της Αλ-Ετιφάκ δεν το δέχθηκε. Αντιθέτως, η πλευρά της ΑΕΚ απάντησε θετικά σε αυτό το αίτημα του Κροάτη και η μεταγραφή προχώρησε.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, ο Βίντα συζήτησε το θέμα με τη σύζυγο και την οικογένειά του, που δεν ήταν πρόθυμοι να μετακομίσουν στη Σαουδική Αραβία. Έτσι, ο Κροάτης σταρ αποφάσισε άμεσα να υπογράψει στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x