Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Επιμένει ο Αλμέιδα για τα χαρακτηριστικά του παρτενέρ Βίντα - Ποια στοιχεία θέλει»

Την αμετακίνητη στάση του Ματίας Αλμέιδα, όσον αφορά στα στοιχεία που θεωρεί απαραίτητα (και) για τον παρτενέρ του Βίντα στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ μετά το «μπαμ» με τον Ντομαγκόι Βίντα(που θ’ αφορά τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Σταύρο Χονδροθύμιο, υπογράμμισε ότι στη χθεσινή συζήτηση που έγινε με τον Ματίας Αλμέιδα, εκείνος παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση ότι προτεραιότητα δεν είναι ν’ αποκτηθεί κάποιος άμεσα, αλλά να έρθει ένας στόπερ με τα χαρακτηριστικά που θέλει.

Εξήγησε λοιπόν ότι ο Αργεντινός επιμένει σε συγκεκριμένα στοιχεία, όπως η ταχύτητα, η αθλητικότητα, η ικανότητα στις προσωπικές μονομαχίες και η δυνατότητα να παίξει σε τριάδα ή ως δεξί μπακ.

Όσο για το γήπεδο, ξεκαθάρισε ότι τα εγκαίνια (που θα γίνουν για συμβολικούς λόγους) δεν έχουν καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι και επιβεβαίωσε ότι στόχος είναι να παίξει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ακόμα και από τη 2η αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x