Stoiximan Super League

Kicker: «Στον Ολυμπιακό; Για αυτό ο Λουκεμπάκιο μένει προς το παρόν στη Χέρτα»!

Ο ρεπόρτερ της Χέρτα στο ''Kicker'' γράφει τώρα επικαλούμενος πληροφορίες μέσα από την ομάδα ότι το μέλλον του Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι στο Βερολίνο -τουλάχιστον για την ώρα- και όχι στον Ολυμπιακό!

Νέα αλλαγή δεδομένων στο θέμα του Ντόντι Λουκεμπάκιο, που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ!

Ο ρεπόρτερ της Χέρτα Βερολίνου στο ''Kicker'' γράφει από την προετοιμασία της ομάδας στο Burton upon Trent, επικαλούμενος πληροφορίες μέσα από το κλαμπ, ότι το μέλλον του 24χρονου είναι στο Βερολίνο -τουλάχιστον για την ώρα- και όχι στον Πειραιά!

Σημειώνει, λοιπόν, ότι ο παίκτης είναι το Νο. 1 για το δεξί «φτερό» των Βερολινέζων, γράφοντας πιο συγκεκριμένα: «Με μία υπέροχη κίνηση, ο Ντόντι Λουκεμπάκιο πέρασε τον αντίπαλό του, σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ήταν μία από τις καλύτερες ευκαιρίες, που είχε η Χέρτα εναντίον της οικοδέσποινας Ντέρμπι Κάουντι (0-1) στο ''Pride Park Stadium'' το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Λουκεμπάκιο ήταν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός παίκτης της Χέρτα -και αυτήν τη στιγμή είναι η πρώτη επιλογή της ως δεξιός εξτρέμ. Δημοσιεύματα από αρκετά ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Λουκεμπάκιο πρόκειται να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο παίκτης, όμως, ξέρει ότι η Χέρτα δεν θέλει να αφήσει τον Βέλγο αυτήν τη στιγμή».

Και συνεχίζει, υπογραμμίζοντας το πρόβλημα του Μάρκο Ρίχτερ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο στα γεννητικά όργανα: «Με φόντο τη διάγνωση του όγκου στον Μάρκο Ρίχτερ, αυτήν τη στιγμή ο Λουκεμπάκιο υπολογίζεται κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kicker, ο Ρίχτερ είχε ήδη χειρουργηθεί την Τρίτη στο Charite του Βερολίνου, η επέμβαση πήγε καλά. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε με βεβαιότητα την πρόοδο της θεραπείας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x