Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μπατάλια»

Την περίπτωση του Ροντρίγκο Μπατάλια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Record».

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μπατάλια, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Record».

Ο Αργεντινός χαφ ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία δεν φαίνεται πως υπολογίζεται ενόψει της επόμενης σεζόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το «τριφύλλι», από τη μεριά του, φαίνεται πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τουλάχιστον χαφ στη θερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ απομένει να φανούν οι εισηγήσεις που θα κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο 29χρονος (δεξιοπόδαρος) χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013, όμως έχει μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν οι «πράσινοι» και το μοναδικό ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του είναι με τη μορφή δανεισμού.

Την περσινή σεζόν ο Μπατάλια είχε 32 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ, ενώ ένας τραυματισμός που είχε πριν από δύο χρόνια τον πήγε αγωνιστικά πίσω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x