Stoiximan Super League

Η δύσκολη-ποιοτική περίπτωση του Μπατάλια για τον Παναθηναϊκό

Απαιτείται υπομονή (και όχι μόνο) για υποθέσεις όπως του Μπατάλια στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει σιγά-σιγά να κινείται σε πιο υψηλές στροφές στο θέμα της στελέχωσης του ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην Ελλάδα εδώ και λίγα 24ωρα, έχει σηκώσει μανίκια και εκτός από το μεταγραφικό κομμάτι, έχει στο μυαλό του και αυτό της αξιολόγησης του δυναμικού που έχει στα χέρια του.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, δηλαδή την ενίσχυση του «τριφυλλιού», ένα όνομα που έχει βρεθεί από το Σάββατο στο προσκήνιο, είναι του Ροντρίγκο Μπατάλια της Σπόρτινγκ, το οποίο έφεραν στην επιφάνεια οι Πορτογάλοι και συγκεκριμένα η «Record». Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Είναι ένας μέσος που έχει συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και σίγουρα όχι χαμηλό κασέ. Προέρχεται από σεζόν με 32 συμμετοχές και 1 γκολ στη La Liga με την Αλαβές, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός, αλλά και τρεις στο Κύπελλο.

Σίγουρα, οι Πορτογάλοι για να τον παραχωρήσουν θα αξιώσουν ένα αξιοσέβαστο ποσό ή διαφορετικά θα τον παραχωρήσουν και πάλι ως δανεικό και η συγκεκριμένη υπόθεση απαιτεί υπομονή και λεπτούς χειρισμούς, εφόσον θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της η ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x