Stoiximan Super League

Stoiximan Super League: Ο χαμένος… χάνεται στο Κηφισιά-Παναιτωλικός

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playouts, τη βαθμολογία, αλλά και το αυριανό πρόγραμμα για τα playoffs στη Stoiximan Super League.

Το ματς στη Καισαριανή μεταξύ της Κηφισιάς και του Παναιτωλικού, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από τα σημερινά ματς της 4ης αγωνιστικής της playouts της Stoiximan Super League.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει 25 πόντους, οι Αγρινιώτες έχουν 24 και ο χαμένος, ενδεχομένως, να βρεθεί κοντά στον υποβιβασμό.

Αργότερα, στις 17:30 ο Βόλος ψάχνει νέα νίκη παραμονής κόντρα στον Ατρόμητο, σε ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθσεσσαλικό, ενώ στις 19:00 ο ουραγός ΠΑΣ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πιο αδιάφορο, ίσως, ματς είναι εκείνο ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ


Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάθε ομάδα πήρε νίκη στην έδρα της, με τον Πανσερραϊκό να επικρατεί με 2-1 στις Σέρρες για τον Α’ Γύρο και τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με 4-0 στο Ηράκλειο για τον Β’ Γύρο.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί τελευταία φορά για τη Super League τη σεζόν 2008-09, όπου ο ΟΦΗ είχε πάρει νίκη στις Σέρρες με 2-1 και το παιχνίδι του Ηρακλείου είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 0-0.

Η ομάδα της Κρήτης διατηρεί πολύ καλή παράδοση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αφού στις 16 συνολικά συναντήσεις που έχουν γίνει μεταξύ τους με γηπεδούχο την ομάδα των Σερρών, έχει 6 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να επικρατήσει σε πέντε ματς.

Το πιο συχνό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι η ισοπαλία με 1-1, η οποία έχει σημειωθεί σε τέσσερα από τα παιχνίδια τους, ενώ ακολουθεί η νίκη με 1-0 του ΟΦΗ. Οι τέσσερις νίκες του Πανσερραϊκού έχουν σημειωθεί με τρία διαφορετικά σκορ, οι δύο με 1-0 και 2-1 και μια με 3-1.

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς ήττα από τον Ατρόμητο εντός και εκτός έδρας, ο Βόλος έχασε από την ομάδα του Περιστερίου στη Μαγνησία για το Β’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Πλέον στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο το Βόλο υπάρχει απόλυτη ισορροπία, αφού οι δύο ομάδες έχουν από τρεις νίκες και έχει σημειωθεί και μια ισοπαλία με 1-1. Δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς γκολ σε αυτά τα επτά που έχουν γίνει στη Μαγνησία, ενώ και στις τρεις νίκες του Ατρομήτου εκεί υπάρχουν τέρματα και από τις δύο ομάδες. Οι δύο είναι με 3-2 και η τελευταία με 2-1.

Ο Βόλος, αντίθετα μόνο σε μια από τις τρεις νίκες του δέχθηκε γκολ, στο 2-1 στις 18 Φεβρουαρίου 2023, ενώ οι άλλες δύο νίκες του είναι με 1-0 και 3-0.

Δύο αναμετρήσεις έχουν γίνει μεταξύ τους στο Βόλο για τη διαδικασία των Super League Playouts και στην πρώτη επικράτησε ο Ατρόμητος με 3-2 (2019-20), ενώ το 2021-22 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το 2020-21 η αναμέτρηση τους για τα Super League Playouts έγινε στο Περιστέρι και επικράτησε ο Ατρόμητος με 1-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έχει στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Ηπείρου έχει επικρατήσει στα τρία παιχνίδια στην έδρα της, για την κανονική διάρκεια του περσινού (1-0) και του φετινού πρωταθλήματος (2-1), αλλά και για τα περσινά Super League Playouts (1-0).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο έκανε μόλις δύο νίκες στην έδρα του και η μια από αυτές ήταν με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η άλλη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κηφισιά (3-0).

Για τα Super League Playouts έχουν συναντηθεί μόλις μια φορά στην ιστορία τους, στις 6 Μαΐου 2023 με την ομάδα των Ιωαννίνων να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Συνολικά σε επίπεδο Super League έχουν συναντηθεί 29 φορές και στις δύο έδρες, με τον ΠΑΣ να έχει 9 νίκες, τον Αστέρα Τρίπολης 10 και ακόμη δέκα αναμετρήσεις τους να έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Καισαριανής και αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Στον Α’ Γύρο είχε επικρατήσει ο Παναιτωλικός με 3-0 στο Αγρίνιο.

Η ισοπαλία 2-2 με τον Παναιτωλικό ήταν η τρίτη διαδοχική για την ομάδα της Κηφισιάς, αφού είχε προηγηθεί το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το 3-3 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ακολούθησε και η ισοπαλία με τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των Super League Playouts, ενώ η Κηφισιά στα έξι τελευταία της παιχνίδια έχει ηττηθεί μόνο στο Βόλο από την τοπική ομάδα με 4-1.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού για την 1η αγωνιστική των Super League Playouts, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στα Γιάννινα και την 3η αγωνιστική ηττήθηκε από το Βόλο στην έδρα του. Αυτή τη σεζόν η ομάδα του Αγρινίου δεν σημείωσε εκτός έδρας νίκη και είχε πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε 13 αναμετρήσεις.

Αυτή είναι μόλις η τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού δεν έχουν συνυπάρξει σε καμία άλλη κατηγορία.

Η βαθμολογία
Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playouts

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playouts και 5ης αγωνιστικής των playoffs

Σάββατο 13 Απριλίου

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ (15:00, Novasports 2)
Βόλος-Ατρόμητος (17:30, Cosmote Sport 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports Prime)
Κηφισιά-Παναιτωλικός (20:00, Cosmote Sport 1)

Κυριακή 14 Απριλίου

Παναθηναϊκός-Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1)
ΑΕΚ-Άρης (20:30, Cosmote Sport 1)

Τετάρτη 1 Μαΐου

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:00, Novasports Prime)

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 20 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (15:00)
ΟΦΗ-Βόλος (18:30)
Ατρόμητος-Κηφισιά (19:30)

Κυριακή 21 Απριλίου

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Λαμία-Παναθηναϊκός (17:00)
Άρης-ΑΕΚ (19:30)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x