Stoiximan Super League

Stoiximan Super League: Όλη μέρα… μπάλα, στην προτελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, για την προτελευταία και την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, και τη βαθμολογάι του πρωταθλήματος.

Προτελευταία «στροφή» στο πρωτάθλημα και πλούσιο πρόγραμμα σήμερα στην Stoiximan Super League!

Το «κερασάκι» στο σημερινό μενού είναι το Παναθηναϊκός-Άρης, στις 9 το βράδυ, αλλά από τις τρεις το μεσημέρι το πρόγραμμα είναι γεμάτο, καθώς η 25η αγωνιστική θα διεξαχθεί σήμερα και την Κυριακή ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον, φυσικά, είναι και στα άλλα ματς των διεκδικητών του τίτλου, με τον Ολυμπιακό να παίζει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, τον ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών να παίζει στις Σέρρες και την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena.

Θα έχουν προηγηθεί οι αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά, Βόλος-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λαμία, που και αυτά έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, καθώς είναι πιθανό να συμπληρωθεί η εξάδα των πλέι οφ, αν η Αρκάδες δεν κερδίσουν την ομάδα των Βορείων Προαστίων και υπάρχει η μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά


Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν στην Τρίπολη ο Αστέρας και η Κηφισιά. Στον αγώνα του α’ γύρου στην Καισαριανή, οι Αρκάδες είχαν επικρατήσει 3-1 με τέρματα των Μάντζη (13’), Κρέσπι (34’) και Ζουκάνοβιτς (73’). Ο Μπιφουμά ήταν ο σκόρερ της Κηφισιάς (88’).

Ο Αστέρας Τρίπολης αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του με ΑΕΚ, Λαμία και Ολυμπιακό γνώρισε ισάριθμες ήττες και στο εντός έδρας με τον Παναιτωλικό παραχώρησε ισοπαλία (2-2).

Η Κηφισιά, αντίθετα, έχει ανοδική πορεία με προπονητή τον Κώστα Μπράτσο. Μες στον Φεβρουάριο πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη (2-1 τον ΟΦΗ) και πήρε και την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό (1-1). Ενδιάμεσα, ηττήθηκε από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (3-0) κι έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στην Καισαριανή.

Βόλος-ΟΦΗ


Δέκα αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Βόλος, ο οποίος πανηγύρισε το τελευταίο του «τρίποντο» στην πρεμιέρα του β’ γύρου (2-1 τη Λαμία εκτός έδρας). Έκτοτε, ο απολογισμός του είναι τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες και, μοιραία, έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση, όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά.

Ούτε η παράδοση στους εντός έδρας αγώνες με τον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα καλή για τον Βόλο. Αν και κέρδισε τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (1-0 στις 21 Σεπτεμβρίου 2019), στους πέντε που ακολούθησαν πέτυχε μόνο μία νίκη, η οποία πάντως τυχαίνει να είναι και η ευρύτερη στη σύντομη ιστορία του στη Super League. Αναφερόμαστε στον θρίαμβο με 5-0, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της σεζόν 2021-22.

Ο ΟΦΗ έχει τρεις νίκες στους έξι αγώνες του με τους «κυανέρυθρους» στον Βόλο και θα επιδιώξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί είχαν κερδίσει και τα τρία ματς που είχαν δώσει μακριά από την έδρα τους στα περσινά πλέι άουτ (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, 3-2 τον Ατρόμητο και 2-0 τον Παναιτωλικό) φέτος όμως έχουν απολογισμό πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες σε 12 αγώνες.

Από τους παίκτες που στελεχώνουν τα σημερινά ρόστερ των δύο αντιπάλων, ο πιο παραγωγικός παίκτης των αναμετρήσεών τους στο Πανθεσσαλικό είναι ο Γιον Τοράλ. Ο Ισπανός μέσος είχε πετύχει και τα δύο γκολ του ΟΦΗ στη νίκη με 2-0, στις 20 Νοεμβρίου 2021, ενώ σκόραρε άλλη μία φορά και στο ματς του β’ γύρου εκείνης της σεζόν στο Ηράκλειο (νίκη με 2-1 στις 13 Φεβρουαρίου 2022).

Από δύο γκολ για τον Βόλο έχουν πετύχει ο Τομ Φαν Βέερτ και ο Κέβιν Ροσέρο, οι οποίοι αγωνίζονται πλέον στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Αμφότεροι το είχαν καταφέρει στο 5-0 της 14ης Μαΐου 2022.

Ατρόμητος-Λαμία


Τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων (πέντε ήττες) έδωσε ο Ατρόμητος με το 0-0 που απέσπασε στις Σέρρες. Παραμένει, ωστόσο, χωρίς νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια του, ενώ έχει χάσει τους τρεις τελευταίους αγώνες του στο Περιστέρι: 0-5 από την ΑΕΚ, 0-2 από τον ΠΑΟΚ και 0-2 από τον Άρη.

Το ελπιδοφόρο στοιχείο για τον Ατρόμητο είναι ότι είναι αήττητος από τη Λαμία ως γηπεδούχος, όχι μόνο στο πλαίσιο της Super League, αλλά σε όλες τις εθνικές κατηγορίες που έχουν συναντηθεί (και στο Κύπελλο Ελλάδας)! Ο συνολικός απολογισμός του είναι 12 νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 17 επίσημους αγώνες.

Ειδικά στο επίπεδο της Super League, δεν υπάρχει ακόμα νίκη φιλοξενούμενου σε 17 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί και στις δύο έδρες! Στα οκτώ ματς που έχουν διεξαχθεί στο Περιστέρι, ο απολογισμός είναι τέσσερις νίκες για τον Ατρόμητο και τέσσερις ισοπαλίες. Και από τα εννιά ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, τα δύο τα κέρδισε η Λαμία και τα υπόλοιπα επτά έληξαν χωρίς νικητή.

Θυμίζουμε ότι η Λαμία είχε δώσει στο Περιστέρι και τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της στη Super League, τη σεζόν 2017-18, επειδή δεν είχαν ολοκληρωθεί τα αναγκαία έργα στο «Αθανάσιος Διάκος». Γνώρισε ισάριθμες ήττες από τον Ολυμπιακό (0-1) και την ΑΕΚ (0-1).

Πρώτος σκόρερ στις οκτώ αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ατρόμητο για τη Super League είναι ο Ευθύμης Κουλούρης με τρία τέρματα. Ακολουθεί με δύο ο Γιώργος Μανούσος, ως παίκτης της ομάδας του Περιστερίου (διότι αργότερα έπαιξε και στη Λαμία, χωρίς να βρει δίχτυα εναντίον της πρώην ομάδας του).

Κανείς από τους δώδεκα παίκτες και των δύο ομάδων που έχουν σκοράρει σε κάποιο από τα οκτώ ματς στο Περιστέρι δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ του Ατρόμητου και της Λαμίας. Τελευταίος αποχώρησε ο Ντάνιελ Αντέτζο από τους Φθιώτες, τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Νιγηριανός αμυντικός είχε σκοράρει στο 1-1 της 13ης Ιουνίου 2020.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός


Αήττητος παραμένει ο Ολυμπιακός από τον Παναιτωλικό στους 27 αγώνες που έχουν δώσει στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής/Super League και μάλιστα συνήθως φεύγει νικητής. Ειδικά στην έδρα τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 14 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Αλλά και από τους 13 αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τους 10 και μόνο τρεις φορές έχει μείνει στην ισοπαλία. Ο Παναιτωλικός δεν έχει σκοράρει στα οκτώ από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετρά οκτώ διαδοχικές νίκες στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα.

Το σερί νικών των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναιτωλικό εντός κι εκτός έδρας, εκτείνεται στους 18 αγώνες. Η τελευταία βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού καταγράφηκε στις 30 Αυγούστου 2014, όταν το ματς στο Αγρίνιο έληξε 1-1 (79’ Κούσας/47’ Κασάμι).

Ο Παναιτωλικός έχει νικήσει τον Ολυμπιακό μόνο στο Κύπελλο της περιόδου 2021-22. Επικράτησε με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό στην έδρα του και απείλησε με αποκλεισμό τον μεγάλο αντίπαλό του στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη, όταν ο Καρέλης ισοφάρισε σε 1-1 στο 85’. Ωστόσο, ο καταγόμενος από την Αιτωλοακαρνανία, Γιώργος Μασούρας, έστειλε το ματς στην παράταση σκοράροντας στο 90’+3 και στο 115’ πέτυχε άλλο ένα γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Πειραιώτες.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας ήταν εκείνη της 18ης Απριλίου 1976 και βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 1-0 με γκολ του Πέτρου Καραβίτη. Την επόμενη σεζόν, στις 22 Φεβρουαρίου 1977, καταγράφηκε το πρώτο 0-0, αποτέλεσμα που επαναλήφθηκε και στις 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Κώστας Φορτούνης κι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχουν πετύχει από τέσσερα γκολ στα εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ οι δύο τους είναι οι μόνοι που έχουν βρει δίχτυα δύο φορές στο ένα παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έχει… ποικιλία και στα σκορ των νικών του επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Έχει νικήσει από δύο φορές με 1-0, 2-1 και 2-0 και από μία με 3-0, 4-1, 5-2 και 5-0.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι ο Παναιτωλικός έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στους αγώνες που έχει δώσει στο γήπεδό του κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες που κατέχουν τις πρώτες επτά θέσεις της βαθμολογίας. Ηττήθηκε από Παναθηναϊκό (0-5), Αστέρα Τρίπολης (0-1), Άρη (0-4), Λαμία (1-2) και ΠΑΟΚ (1-3) και απέσπασε ισοπαλία από την ΑΕΚ (2-2).

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΑΕΚ έχει υποδεχθεί 26 φορές τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και μετρά 21 νίκες έναντι δύο των Ηπειρωτών, ενώ τα υπόλοιπα τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Απέναντι στον ΠΑΣ η ΑΕΚ έχει σημειώσει μια από τις ευρύτερες νίκες της ιστορίας της, το 7-2 στις 3 Ιουνίου 1979, με έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας να βρίσκουν δίχτυα σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Tάσος Κωνσταντίνου σημείωσε δύο τέρματα στο 3ο και το 59ο λεπτό, ενώ σκόραραν ακόμη οι Ντούσαν Mπάγεβιτς (11’), Τάκης Nικολούδης (26’) Χρήστος Aρδίζογλου (29’), Μίμης Δομάζος (36’) και Θωμάς Mαύρος (48’).

Για τους φιλοξενούμενους τα γκολ ήρθαν από τον Βασίλη Παπαχρήστου (61’) και τον Δημήτρη Σεϊταρίδη (67’).

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν σκοράρει δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κανείς δεν έφτασε στο χατ τρικ. Ο τελευταίος που το κατάφερε είναι ο Σέρχιο Αραούχο, στη νίκη με 3-1 στις 14 Ιανουαρίου 2018. Στην ίδια λίστα βρίσκονται οι Μπουονανότε, Καφές, Σωτ. Κωνσταντινίδης, Εστερχάζι, Δίντσικος, Τάσος και Μαύρος.

Πρώτος σκόρερ στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Θωμάς Μαύρος με έξι γκολ, ενώ από τρία έχουν οι Χρήστος Αρδίζογλου και Γιάννης Δίντσικος.

Η πρώτη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της ΑΕΚ σημειώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1990 με 1-0, χάρη σε γκολ πέτυχε ο Λάκης Παπαϊωάννου, το οποίο μάλιστα ήταν και το τελευταίο από τα 75 που σημείωσε ο Κατερινιώτης άσος στην καριέρα του στην Α’ Εθνική.

Ο ΠΑΣ δεν δέχθηκε γκολ ούτε στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του επί της Ένωσης, το 2-0 στο ΟΑΚΑ στις 27 Ιανουαρίου 2021, με τέρματα των Σάντι Κρίζμαν και Ζαν-Μπατίστ Λεό.

Τα δημοφιλέστερα σκορ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι το 3-1 και το 2-0 με τέσσερις εμφανίσεις το καθένα, ενώ από τρεις φορές έχουν προκύψει το 2-1 και το 3-0.

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ


Τριάντα έξι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Βέβαια, σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχουν διεξαχθεί μόνο πέντε αγώνες, αλλά κι αυτό το αήττητο σερί των «Λιονταριών» δεν είναι μικρό.

Από αυτά τα πέντε τελευταία παιχνίδια, τα τέσσερα έχουν λήξει ισόπαλα: 1-1 το 2010-11, 1-1 το 2008-09, 0-0 το 1991-92 και 0-0 το 1988-89. Ο Πανσερραϊκός έχει και μία νίκη, στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν 1990-91 με σκορ 2-1. Τα γκολ πέτυχαν ο Νικολάι Πετρούνοφ (28’) και ο Νίκος Πάτηνιος (57’), ανατρέποντας το προβάδισμα που είχε δώσει στον ΠΑΟΚ ο Χοσάμ Χασάν (20’).

Ο «Δικέφαλος» πέτυχε την τελευταία νίκη του στις 29 Νοεμβρίου 1987, με γκολ του αείμνηστου Ιρλανδού επιθετικού, Πολ Μπάνον, στο 82ο λεπτό. Βέβαια, υπερτερεί σαφώς στην παράδοση με 10 νίκες σε σύνολο 24 αγώνων πρωταθλήματος στις Σέρρες, ενώ την τελευταία 20ετία έχει τρεις νίκες εκεί και στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας (η πιο πρόσφατη φέτος, με 4-0).

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, δυσκολεύεται να πετύχει διαδοχικές νίκες στην έδρα του Πανσερραϊκού. Το ρεκόρ του είναι οι τρεις που είχε πετύχει το 1970-71 (1-0), το 1972-73 (3-1) και το 1973-74 (4-1).

Εκείνο το 4-1 του 1973-74 είναι και η ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού. Η ομάδα των Σερρών, όμως, έχει κι εκείνη μία νίκη με 4-1 στο πρωτάθλημα του 1985-86, η οποία πάντως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να τη σώσει από τον υποβιβασμό.

Ο Πανσερραϊκός είχε κερδίσει και τον πρώτο αγώνα που έδωσε ως γηπεδούχος κόντρα στον «Δικέφαλο». Στις 27 Μαρτίου 1966 επικράτησε με 2-1, με τον Γιώργο Αποστολίδη να σημειώνει και τα δύο τέρματα (39’, 70’). Για τον ΠΑΟΚ είχε μειώσει στο 80’ ο Ανέστης Αφεντουλίδης.

Ο Αποστολίδης παραμένει μέχρι και σήμερα πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού στους εντός έδρας αγώνες με τον ΠΑΟΚ με εκείνα τα δύο γκολ. Τον έχουν φτάσει μόνο ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο Βασίλης Παπαδημητρίου και ο Κάρελ Γιάρουζεκ (ο τελευταίος είχε πετύχει δύο γκολ στο 4-1 του 1985-86).

Για τον ΠΑΟΚ, πρώτοι σκόρερ είναι ο Νέτο Γκουερίνο και ο Γιώργος Κούδας με τέσσερα τέρματα ο καθένας.

Παναθηναϊκός-Άρης


Ύστερα από τις δύο ισοπαλίες με τη Λαμία (2-2) και την Κηφισιά (1-1), ο Παναθηναϊκός δίνει και τρίτο διαδοχικό αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Άρη, ενώ έχει μεσολαβήσει και ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (1-2, αλλά με πρόκριση στα πέναλτι).

Οι «πράσινοι» έχουν σαφή υπεροχή στην παράδοση, μια και έχουν 46 νίκες στους 63 αγώνες πρωταθλήματος που έχουν δώσει ως γηπεδούχοι με αντίπαλο τον Άρη.

Οι «κίτρινοι», πάντως, έχουν αποσπάσει αρκετά θετικά αποτελέσματα την τελευταία 20ετία. Την περίοδο 2020-21, μάλιστα, νίκησαν εκτός έδρας τον μεγάλο αντίπαλό τους και στην κανονική διάρκεια (1-0 με γκολ του Μαντσίνι) και στα πλέι οφ (2-1 με γκολ του Μάνου και του Ματέο Γκαρσία). Έδρα του Παναθηναϊκού ήταν τότε το ΟΑΚΑ.

Και στα δύο αυτά ματς προπονητής του Άρη ήταν ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στο παιχνίδι του φετινού α’ γύρου (2-0 με γκολ των Μορόν και Μενέντες). Ως τεχνικός των «κιτρίνων», ο Μάντζιος έχει τέσσερις νίκες (μαζί με το εντός έδρας 1-0 του 2021-22), μία ισοπαλία και δύο ήττες σε επτά αγώνες εντός κι εκτός έδρας με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει κόντρα στον Άρη μία από τις ευρύτερες νίκες της ιστορίας του στην Α’ Εθνική/Super League. Στις 11 Φεβρουαρίου 1973 τον συνέτριψε με 7-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (8’ Αντωνιάδης, 15’, 49’ Βερόν, 24’ Δομάζος, 32’, 51’ Ελευθεράκης, 74’ Γονιός/59’ Κ. Παπαϊωάννου).

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ σε εκείνο το ματς, παραμένει ο πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός-Άρης στο πρωτάθλημα με 11 τέρματα. Μάλιστα, τα δύο γκολ που είχε πετύχει στη νίκη με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1969-70, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καθιέρωσή του στην εντεκάδα, ύστερα από την δύσκολη πρώτη χρονιά μετά τη μεταγραφή του από την Ξάνθη.

Ο Αντωνιάδης έχει κι ένα χατ τρικ κόντρα στους «κίτρινους», στη νίκη με 4-2 στις 20 Μαρτίου 1977. Ωστόσο, ο παίκτης του Παναθηναϊκού με τα περισσότερα γκολ σε ένα εντός έδρας ματς με τον Άρη είναι ο Κριστόφ

Βαζέχα. Είχε πετύχει τέσσερα (το ένα με πέναλτι) στη νίκη με 5-0 στο ΟΑΚΑ, στις 9 Μαρτίου 1993. Ο Πολωνός επιθετικός είναι και ο δεύτερος σκόρερ των αναμετρήσεων στην Αθήνα, με οκτώ τέρματα.

Από πλευράς Άρη, πρώτος σκόρερ είναι ο Ντίνος Κούης με έξι γκολ. Τα δύο από αυτά βοήθησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετύχει ισάριθμες νίκες της. Στις 13 Φεβρουαρίου 1983, ο Κούης διαμόρφωσε με απ’ ευθείας φάουλ στο 50’ το τελικό 1-2. Και στις 13 Οκτωβρίου 1985 σκόραρε ξανά με φάουλ στο 48’ και άνοιξε το σκορ, προτού διαμορφώσει το τελικό 1-2 ο Νίκολα Νίκιτς στο 86’ (είχε μεσολαβήσει η ισοφάριση από τον Χουάν Ρότσα στο 64’).

Αν και ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές ευρείες εντός έδρας νίκες επί του Άρη, το σκορ με τις περισσότερες εμφανίσεις (11) είναι το 1-0. Ακολουθεί το 3-1, το οποίο έχει προκύψει επτά φορές και το 2-0 και το 2-1 που έχουν από έξι εμφανίσεις.

Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά (15:00, Novasports 2)
Βόλος-ΟΦΗ (15:00, CosmoteSport 2)
Ατρόμητος-Λαμία (17:00, Novasports Prime)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (17:00, CosmoteSport 1)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, CosmoteSport 2)
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (20:00, Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Άρης (21:00, CosmoteSport 1)

Η βαθμολογία
Stoiximan Super League

Η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική

Κυριακή 3 Μαρτίου

Άρης-ΑΕΚ
Κηφισιά-Παναιτωλικός
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Βόλος
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Λαμία-ΠΑΟΚ
*Όλα στις 19:30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x