Stoiximan Super League

Η βαθμολογία των ντέρμπι: Πρωτοπόρος ο ΠΑΟΚ, ουραγός ο Ολυμπιακός!

Ο ΠΑΟΚ έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στα ματς που έχουν παίξει οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου, ενώ ο Ολυμπιακός τους λιγότερους.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, με τέσσερις ομάδες να μονομαχούν για τον τίτλο στη Stoiximan Super League!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι τέσσερις «μονομάχοι» και κάθε μεταξύ τους ματς έχει το δικό του ενδιαφέρον, αλλά και αμφίρροπα αποτελέσματα. Κοιτάζοντας τι έχουν κάνει ως τώρα οι τέσσερις, μπορεί κανείς να διαμορφώσει μια πρώιμη βαθμολογία ενόψει των playoffs σχετικά με τις ισοβαθμίες, αλλά και να διαπιστώσει αρκετά.

Ο ΠΑΟΚ προπορεύεται στην ειδική βαθμολογία στα ματς μεταξύ των τεσσάρων, έχοντας 10 βαθμούς. Μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ έχει μία ήττα και μία νίκη κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ακολουθούν, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με 7 βαθμούς, που έχουν ακόμη από ένα ντέρμπι να δώσουν, ενώ ο Ολυμπιακός είναι ο… ουραγός με μόλις 3 βαθμούς. Μάλιστα, αυτοί οι βαθμοί έχουν έρθει με τρεις ισοπαλίες (κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν πάρει κάποιο ντέρμπι και να ελπίζουν πως θα το καταφέρουν στα δύο που τους απομένουν ως το τέλος απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η βαθμολογία των ντέρμπι:
ΠΑΟΚ: 10 βαθμοί (8-5 γκολ)
Παναθηναϊκός: 7 βαθμοί (5-7 γκολ)
ΑΕΚ: 7 βαθμοί (4-4 γκολ)
Ολυμπιακός: 3 βαθμοί (2-3 γκολ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x