Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τολμάει η ΑΕΚ και έρχεται εδώ για να πιέσει τον διαιτητή»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, καθώς και τα όσα έγιναν στο ημίχρονο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ την επιτυχία της ομάδας του, καθώς και τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ερωτώμενος για το γεγονός ότι η ομάδα του επικράτησε 2-0 παρότι είχε τελικές 4-16, ενώ πρόσφατα είχε μείνει στο 0-0 με τον Ολυμπιακό έχοντας 17-6, απάντησε ότι «οι αγώνες κρίνονται από επεισόδια, έτσι όπως εξελίσσονται. Σκοράροντας, μπορείς να αλλάξεις τη ρότα τους. Ξεκινήσαμε καλά, πιέσαμε, κυριαρχήσαμε, σκοράραμε και από την πίεση που δέχτηκε η ΑΕΚ έγινε πιο επιθετική αλλά είχαμε τη συνοχή για να αντιμετωπίσουμε τις... βρώμικες μπαλιές προς την άμυνά μας. Η ΑΕΚ έχει συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού με ένταση, και πολλά man to man.

Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τις τελικές μας πάσες στην πλάτη της άμυνας, όμως ήμασταν καλοί στο να διαχειριστούμε τις χαμένες κατοχές, όπως και και στο δεύτερο γκολ πριν το κόρνερ. Έτσι είναι οι αγώνες, μπορεί να είχαν 16 τελικές όμως με τη συνοχή που είχαμε, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν παραπάνω από 1-2 καλές ευκαιρίες».


Αναφερόμενος στα όσα έγιναν στην ανάπαυλα, ο Ρουμάνος αποκρίθηκε ότι «οι άνθρωποί μας έδωσαν μάχη για να σταματήσουν έναν... χαμό που δημιουργήθηκε από ανθρώπους της ΑΕΚ. Δημιούργησαν πολλή πίεση προς τον διαιτητή, πώς τολμούν να δημιουργούν τέτοια πίεση στον διαιτητή.

Οι άνθρωποί μας κατάφεραν να σταματήσουν τον χαμό, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μην μας δοθεί ούτε ένα φάουλ, ειδικά σε περιπτώσεις που θέλαμε να ξεφύγουμε από το πρέσινγκ. Η ΑΕΚ είναι επιθετική ομάδα, έπαιζε με μεγάλη ένταση προς τον παίκτη ή την μπάλα. Τραβούσα, χτυπούσαν τον Ολιβέιρα, αλλά δεν δόθηκε φάουλ. Με αυτό τον τρόπο ο αντίπαλος βοηθάται, όμως είχαμε την τακτική πειθαρχία για να στον σταματήσουμε».


Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση των Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, ο Λουτσέσκου τόνισε πως «θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους, δεν θέλουμε να μειώσουμε κανέναν. Ο καθένας σήμερα έκανε αυτό που χρειαζόταν. Είναι αλήθεια πως αυτά τα δύο παιδιά έκαναν μεγάλο ματς».

Εν συνεχεία, σε ερώτηση για το «αν θα αντέξει ο ΠΑΟΚ στην κούρσα του τίτλου ασχολούμενος μόνο με το ποδόσφαιρο», ο προπονητής της ομάδας εξήγησε πως «έχω πει πολλές φορές και θα συνεχίσω να το λέω, μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο με VAR και με διαιτητικές αποφάσεις, μη θέλοντας να είναι δίκαιοι. είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι άνθρωποί μας πρέπει να αντιμετωπίζουν πράγματα όπως αυτό σήμερα στο ημίχρονο. Για μένα είναι απίστευτο, υπάρχουν καλές ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Άρης αλλά και ο Ατρόμητος, ο Αστέρας, όλες οι ομάδες. Είναι κρίμα να μην γίνεται το δίκαιο επειδή ο καθένας κοιτά να νικήσει με κάθε κόστος».

Όταν του αναφέρθηκε πως φαινόταν προβληματισμένος παρά τη νίκη, απάντησε πως «δεν είναι εύκολο να το δεχτούμε όλο αυτό, είμαι αναστατωμένος, δεν μπορούμε να χαρούμε ένα τέτοιο ματς, μια μεγάλη νίκη ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ίσως εσείς δεν το καταλαβαίνεται αλλά εμείς που είμαστε μέσα σε όλο αυτό καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η κάθε λεπτομέρεια. Είδα πέναλτι να δίνονται εύκολα σε άλλες ομάδες, πείτε μου πότε πήρε αντίπαλός μας μια κόκκινη κάρτα. Είμαι τυχερός που έχω την στήριξη της διοίκησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x