Stoiximan Super League

Πέντε από τα επτά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής είχαν γκολ στα… χασομέρια!

Δραματικά φινάλε στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αφού είχαμε γκολ σε πέντε ματς στο φινάλε και στα τρία κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος στη Stoiximan Super League και ορισμένες φορές σπάνε… καρδιές στο φινάλε των αγώνων. Όπως ακριβώς έγινε σε πέντε από τα επτά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, που είχαν γκολ από το 90ό λεπτό και έπειτα!

Η αρχή έγινε στο πρώτο ματς της αγωνιστικής, όταν ο Ατρόμητος βρήκε γκολ με τον Ασεβέδο στο 90ό λεπτό για να μειώσει σε 2-1 κόντρα στην Κηφισιά, με τους Περιστεριώτες να μην καταφέρνουν, πάντως, να πάρουν κάτι.

Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο, στην Τούμπα, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει βαθμό απέναντι στον Πανσερραϊκό, με τον Ζοάο Πέδρο, που είχε μπει αλλαγή, να σκοράρει για να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 στο 91'.

Το… δράμα συνεχίστηκε και την Κυριακή. Ο ΟΦΗ κατάφερε να λυγίσει τον ΠΑΟΚ και να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, βρίσκοντας γκολ στο 90'+7' από τον Αμπάντα για να επικρατήσει με 1-0.

Και η ΑΕΚ, έφυγε εν τέλει αλώβητη από τον Βόλο χάρη σε πέναλτι-γκολ του Άμραμπατ στο 93', το οποίο έκανε ο Κρούζλιακ, για το τελικό 3-2 των «κιτρινόμαυρων» στο «Πανθεσσαλικό».

Ο δε Ολυμπιακός, είχε διαμορφώσει λίγο νωρίτερα το τελικό 4-0 ενάντια στη Λαμία χάρη σε γκολ του Ελ Κααμπί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x