Stoiximan Super League

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού-ΑΕΚ και το κάζο του ΠΑΟΚ

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM τα ματς, που έριξαν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, με τις νίκες Ολυμπιακού-ΑΕΚ, το… κάζο του ΠΑΟΚ, και τι είπαν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Θα είναι… Δευτέρα, αλλά σαν Κυριακή!

Κάπως έτσι πέρασε η σημερινή ημέρα (13/02) με φουλ δράση στη Σούπερ Λίγκα, την οποία, φυσικά, ζήσατε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Όπως και το τρίτο ημίχρονο των αναμετρήσεων…

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τα ματς, που έριξαν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, με τις νίκες Ολυμπιακού-ΑΕΚ, το… κάζο του ΠΑΟΚ, και τι είπαν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Θυμίζουμε, στην 3η θέση της βαθμολογίας… μόνος του έμεινε ο Ολυμπιακός μετά το σαρωτικό 6-1 επί του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Νωρίτερα, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Λεβαδειακό με σκορ 3-0 και επέστρεψε σε… απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος με το κάζο στην Τρίπολη, καθώς, μένοντας στο 2-2 με τον Αστέρα, είναι, πλέον, στο -7 από την κορυφή!

Σχολιάζουν: Ηρακλής Αντύπας, Μιχάλης Τσόχος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Κώστας Νικολακόπουλος, Μπάμπης Χριστόγλου, Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Κετσετζόγλου και Δημήτρης Τρορμπατζόγλου.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x