Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πρακτικά αδύνατο του Μιλιβόγεβιτς, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με Ελ Αραμπί»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στα δύο θέματα που αναφέρθηκε στον στο ρεπορτάζ ο Κώστας Νικολακόπουλος BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν η ανανέωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και η φημολογία για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, τονίζοντας ότι πρακτικά είναι αδύνατη μία επιστροφή του Σέρβου στον Ολυμπιακό –τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι-, αφού έχει συμβόλαιο έναν χρόνο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, με 4,4 εκατ. ευρώ, όπερ σημαίνει ότι είτε θα μείνει εκεί είτε θα πάει στην Φούλαμ που τον θέλει, με ένα έστω λίγο μικρότερο συμβόλαιο.

Για τον δε Ελ Αραμπί διευκρίνσε ότι ναι μεν και οι δύο πλευρές επιθυμούν επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά την θέλουν με όρους όσο το δυνατόν πιο κοντινούς στα δικά τους δεδομένα και τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι σαφές ότι δεν υπάρχει συμφωνία, με το θέμα πάντως να παραμένει ανοικτό.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να προκύψει μία λύση για τον Σεμέδο, προερχόμενη από τη Φενέρμπαχτσε, λόγω της παρουσίας εκεί του Ζόρζε Ζέσους που όταν ήταν στην Μπενφίκα ήθελε σαν τρελός τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x