Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τι ισχύει για Ελ Αραμπί και η δυσκολία για Μιλιβόγεβιτς»

Την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα σενάρια στην Αγγλία περί ενδιαφέροντος για τον Μιλιβόγεβιτς σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στα θέματα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, εκείνο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο ρεπορτάζ μου δεν αλλάζει κάτι. Από χθες που μιλήσαμε, δεν έχουν γίνει πολλά βήματα προς τα εμπρός. Είναι καλό το κλίμα, υπάρχει αισιοδοξία και από χθες που έγινε η ανάρτηση πολλοί το ερμήνευσαν κίνηση ανανέωσης, το ρεπορτάζ όμως λέει ότι δεν υπάρχει κάτι. Η πρόταση του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική (2 εκατ. ευρώ το χρόνο συν 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους και διετές συμβόλαιο). Αν ο Ελ Αραμπί πει ότι θέλω 5,5 εκατ. ευρώ, τι θα κάνει; Παραμένει όμως το κλίμα αισιοδοξίας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Προτεραιότητα αποτελεί, σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση ενός βασικού δεξιού μπακ, μετά θα δούμε τι θα γίνει με Ελ Αραμπί και θα ακολουθήσει το θέμα του εξτρέμ, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμοι για τον β’ προκριματικό γύρο», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x