Stoiximan Super League

Αντύπας: «Έτοιμος παίκτης παρά την ηλικία του ο Καραμό»

Τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις αλλά και το επερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Ηρακλής Αντύπας.

Για μεταγραφικά αλλά και αγωνιστικά ζητήματα του Ολυμπιακού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας.

Σχολιάζοντας αρχικά τα σενάρια που εμπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Γιαν Καραμό της Πάρμα, τόνισε ότι παρά τα 24 του χρόνια, ο ταχύτατος εξτρέμ έχει ήδη πάνω από 140 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας, συνεπώς αποτελεί έτοιμο παίκτη.

Εκ μέρους πρωταθλητών δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται τίποτα, με τους «παρμέντσι» να θέλουν να τον πουλήσουν προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο του χρόνου.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής Αντύπας υπογράμμισε ότι ο Ντόντι Λουκεμπάκιο της Χέρτα Βερολίνου, που αρέσει στους πρωταθλητές, έπαιξε βασικός στο τελευταίο φιλικό των Γερμανών, ενώ αναφορικά με το επερχόμενο, κρίσιμο πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League, εξέφρασε την άποψη ότι η υψηλή θερμοκρασία (περίπου 32 βαθμοί Κελσίου) και η υγρασία που αναμένεται να επικρατεί την ημέρα και την ώρα του αγώνα δεν αποτελούν και ιδανικές συνθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x