Stoiximan Super League

Τα έβαλαν κάτω στην ΑΕK: Συνάντηση κορυφής με επικεφαλής Αλμέιδα-Κουχάρσκι

Πορεία βάσει του νέου μοντέλου λειτουργίας χάραξαν στην ΑΕΚ. Με επικεφαλής Αλμέιδα-Κουχάρσκι (που έχουν ούτως ή άλλως στενή συνεργασία) έγινε συνάντηση εφ’ όλης της ύλης και με άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με άξονα το νέο οργανόγραμμα του συλλόγου προχωρούν στην ΑΕΚ. Εν αναμονή και των τελευταίων κινήσεων που πρόκειται να γίνουν (όπως η πρόσληψη του Μπρούνο Άλβες), οι Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι είναι εκείνοι που έχουν χαράξει πορεία.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής έχουν ούτως ή άλλως συνεχή συνεργασία επί των μεταγραφικών θεμάτων, ενώ την Κυριακή υπήρξε μια συνάντηση εφ’ όλης της ύλης και με άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Σε αυτή συζητήθηκαν αναλυτικότερα κάποια από τα ανοιχτά θέματα, πάρθηκαν αποφάσεις και τέθηκαν συγκεκριμένες προτεραιότητες, ενώ διευκρινίστηκαν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον επιμερισμό ρόλων (βάσει των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν).

Στη συγκεκριμένη συνάντηση παρών ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς, όπως και ο Παναγιώτης Κονέ, που δεν έχει αποσαφηνιστεί επισήμως ο νέος του ρόλος, ωστόσο συμμετέχει πολύ ενεργά ως τώρα στον σχεδιασμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x