Stoiximan Super League

Οργιάζουν τα ισπανικά σενάρια για Λάινες και ΑΕΚ

Για έντονο φλερτ της ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Λάινες μιλούν ισπανικά ΜΜΕ. Δημοσιεύματα (μεταξύ άλλων σε εφημερίδες όπως η Mundo Deportivo και AS) θέλουν την «Ένωση» πιθανό προορισμό του εξτρέμ της Μπέτις.

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Ισπανία που συνδέουν την ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Λάινες. Μπορεί το όνομα του εξτρέμ της Μπέτις να έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, ωστόσο αναπαράγονται συνεχώς πλέον δημοσιεύματα που θέλουν την «Ένωση» πιθανό προορισμό του.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και οι Mundo Deportivo και AS, ο Μεξικανός (που έπαιξε ελάχιστα πέρυσι στην Primera Division και αναζητά χρόνο συμμετοχής για να παίξει στο Μουντιάλ με την εθνική του) θα μπορούσε να δοθεί δανεικός στους «κιτρινόμαυρους».

Εξάλλου θέμα αγοράς του δεν τίθεται, από τη στιγμή που κόστισε στους «βερδιμπλάνκος» 14 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του τον Γενάρη του 2019 και κατά συνέπεια δεν θα τον παραχωρούσαν με σημαντικά μικρότερο ποσό.

Ο Λάινες πραγματοποίησε πέρυσι 13 εμφανίσεις με την Μπέτις (σημειώνοντας 2 γκολ), ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει 123 συμμετοχές με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x