Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Sold out με ΠΑΟΚ-Συστάσεις για τους φιλάθλους

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε το sold out στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εξέδωσε οδηγίες προς τους φίλους της ομάδας ζητώντας να προστατεύσουν την ομάδα και την έδρα της.

Και... τυπικά sold out είναι το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (19:30) για την 10η αγωνιστική. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ το ανακοίνωσε παράλληλα με οδηγίες και συστάσεις προς τους φιλάθλους προκειμένου να αποφευχθούν παρατράγουδα. «Όλοι μαζί για μια ακόμη μεγάλη γιορτή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, με προσοχή και προστατεύοντας την ομάδα μας!», καταλήγει το μήνυμα της «Ένωσης».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Φίλοι της ΑΕΚ,

Με την ευκαιρία της οριστικοποίησης ενός ακόμη sold out στην OPAP ARENA, αυτή την φορά για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής (19.30) με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνουμε πως εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση στο γήπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, οι θύρες του γηπέδου μας θα ανοίξουν στις 16.30. Τουλάχιστον από εκείνη την ώρα αλλά και νωρίτερα, είναι απαραίτητο να μην προσεγγίζει στο γήπεδο κανείς που να μην είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι κι όποιος δεν έχει εισιτήριο απλά θα ταλαιπωρηθεί άσκοπα.

Όλοι μαζί για μια ακόμη μεγάλη γιορτή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, με προσοχή και προστατεύοντας την ομάδα μας!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x