Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Το σημείο που πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ με ΠΑΟΚ - Φαβορί, αλλά λάθος η τάση για… ρεβάνς

Το βάρος που πρέπει να δώσει η ΑΕΚ στο match-up Νάρεϊ-Σιντιμπέ (που λόγω των συγκυριών χρειάζεται προσοχή) τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Επανέλαβε ότι προέχει η νίκη και όχι η ρεβάνς.

Στο τακτικό κομμάτι του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που μπορεί να κρίνει πολλά για την προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει το πρώτο ντέρμπι στην «Opap Arena» αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ακόμα κι αν προλάβει τελικά ο Χατζισαφί, ο Σιντιμπέ θα είναι επικρατέστερος να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο.

Παρόλο που τόνισε λοιπόν την κλάση και την εμπειρία του Γάλλου, υπενθύμισε ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και δεδομένου ότι από εκείνη την πλευρά θ’ αγωνίζεται ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα (Νάρεϊ), θα χρειαστεί προσοχή.

Σε κάθε περίπτωση, παραδέχθηκε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι φαβορί την Κυριακή, ωστόσο επανέλαβε ότι δεν πρέπει να τους παρασύρει η… τάση για ρεβάνς, αφού αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x