Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν προκύπτει κάτι για Μπακασέτα - Οι προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι άλλες»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O Γιώργος Τσακίρης, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθάρισε ότι οι προτεραιότητες για την Ένωση, δεν εντοπίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή, τονίζοντας ότι ο Τάσος Μπακασέτας, σίγουρα δεν... καίγεται για να βρει μια ομάδα άμεσα, καθώς επίκειται και το Euro 2024.

«Eπί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι για τον Μπακασέτα. Οι προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι άλλες. Παίζει ρόλο και το τι θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να του χτυπήσει την πόρτα και να τον ενημερώσει ότι τον θέλει τον Ιανουάριο. Θυμίζω ότι η Τράμπζονσπορ του έκανε πρόταση ανανέωσης 2 εκατ. ευρώ!

Έχει καταφέρει πολλά στην καριέρα του. Δεν θα προβληματιστεί να βρει ομάδα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα όμως. Προφανέστατα θα τον απασχολήσει από τον Φεβρουάριο και μετά. Οι Τούρκοι έβαλαν την ΑΕΚ στο παιχνίδι λόγω της συμπάθειας που υπάρχει από τον Μπακασέτα προς την ομάδα»
.


Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του σταθμού, στάθηκε και στην περίπτωση του Ροδόλφο Πισάρο και της ως τώρα συνεισφοράς του στην ομάδα: «Έχει πάρει... πινελιές από τον Πισάρο η ΑΕΚ. Είναι παίκτης του Αλμέιδα και έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δεν είναι παίκτης γραμμής. Τον θέλει να έρχεται από αριστερά και να γίνεται "ψευτοεννιάρι" ο Αλμέιδα»

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x