Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κάποια μέρα θα γυρίσει ο Μπακασέτας, αλλά δεν το βλέπω τώρα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα τουρκικά σενάρια περί επιστροφής του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τουρκικά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Τάσο Μπακασέτα με επιστροφή στην ΑΕΚ.

«Πιστεύω πως κάποια μέρα θα επιστρέψει ο Μπακασέτας για να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Είναι οπαδός της ομάδας και έχει πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας. Όμως δεν βλέπω και πολύ πιθανό να γυρίσει τώρα, γιατί η καλή του θέση, πίσω από τον φορ, είναι καλυμμένη με παίκτες όπως ο Αραούχο, ο Τσούμπερ, ο Μάνταλος και ο Πισάρο. Δεν υπάρχει προτεραιότητα για ενίσχυση σε αυτή τη θέση και η ομάδα δεν έχει ανάγκη αγωνιστικά τον Μπακασέτα. Η τελευταία θέση που χρειάζεται παίκτη η ΑΕΚ είναι αυτή, ξέχωρα από την αξία του ποδοσφαιριστή που είναι δεδομένη», τόνισε.

«Επιπλέον, από ό,τι λέγεται, η πρόταση ανανέωσης της Τραμπζονσπόρ είναι 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει καν κοντά σε αυτά τα λεφτά η ΑΕΚ. Δεν ξέρω μήπως ο ίδιος περιμένει να φύγει ως ελεύθερος και να πάει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, κάτι που θα ήταν λογικό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x