Stoiximan Super League

Άμραμπατ και κάτι ακόμα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κάνει δικό της τον Άμραμπατ και αναζητά έναν παίκτη ώστε να ολοκληρωθεί το κιτρινόμαυρο… παζλ.

Παίρνει Άμραμπατ, πάει για άλλον έναν ακόμα η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» θα κάνει δικό της εκτός απροόπτου τον Μαροκινό άσο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ του Σαββάτου και έως την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τη Δευτέρα (λόγω της σημερινής Αργίας) και εφόσον θα σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ωστόσο, το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα σεζόν δεν θα κλείσει με αυτήν την κίνηση, καθώς θα πάρουν και έναν μέσο με δημιουργικές ικανότητες. Έναν… Εντσάμ. Θα αναρωτηθούν πολλοί: «γιατί όχι τον ίδιο τον Εντσάμ;». Η ΑΕΚ φαινόταν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου να βρίσκεται κοντά στον Γάλλο χαφ -τότε της Σέλτικ-, έχοντας βρει καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον μάνατζέρ του. Όμως, άλλαξε εκπρόσωπο ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και τα δεδομένα είναι πλέον πολύ διαφορετικά.

Δεν αποκλείεται ο παίκτης, ο οποίος θα αποκτηθεί να έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στα δεξιά. Είναι θέση στην οποία μπορεί να προσφέρει και ο Άμραμπατ, ο οποίος θα μπει προσεχώς στο… κάδρο, ωστόσο, δεν είναι εντελώς άγνωστη, αλλά όχι και τόσο… οικεία για τον Αλμπάνη και τον Τάνκοβιτς. Κρίνεται, λοιπόν, ότι εφόσον έχει τη δυνατότητα να παίξει και στο δεξί άκρο θα είναι στα συν του παίκτη, λόγω των αναγκών που υπάρχουν. Στο προσεχές διάστημα αναμένονται οι εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x