Stoiximan Super League

Ανακοινώνει τον πρώτο η ΑΕΚ

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται η ΑΕΚ να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή της, με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να έχει – κατά πληροφορίες - προχωρημένες επαφές με έναν κεντρικό αμυντικό.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη κίνηση στη θερινή μεταγραφική περίοδο παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, εντός της ημέρας ή αύριο η «Ένωση» θα ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη είναι αρκετά προχωρημένες και πρόκειται για περίπτωση που δουλεύεται εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες στο Μαρούσι.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως το πιθανότερο να αφορά την ενίσχυση στην άμυνα, με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Γενς Γιόνσον, ο Δανός κεντρικός ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή, ώστε να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είχε μία αρνητική εμπειρία στην Τουρκία, όπως αποκάλυψε χθες ο Γιώργος Τσακίρης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παίκτης ξεναγήθηκε στην παραλιακή, ρώτησε για τη ζωή στην πρωτεύουσα, και θέλησε να μάθει για κάθε πτυχή της καθημερινότητας στην Ελλάδα, ώστε να ενημερωθεί εκτενώς και η γυναίκα του.

Ο 29χρονος μέσος δεν πήγε ούτε στα Σπάτα ή το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά έμαθε και για τα δύο, που άλλωστε ο ίδιος θα βρίσκεται αρκετά συχνά, είτε για προπόνηση είτε για να αγωνιστεί σε αυτό.

Στην Δανία υποστηρίζουν πως ο Γιόνσον έχει στα χέρια του άλλες δύο προτάσεις και αναμένεται σύντομα να αποφασίσει για το μέλλον του, με την ΑΕΚ να μην επιβεβαιώνει τίποτα σε ό,τι αφορά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x