Stoiximan Super League

Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πινέδα

«Όρμπε, για πάντα εδώ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ με την οποία ενημερώνει για την αγορά του Πινέδα, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και το κόστος της μεταγραφής ξεπερνάει τα 6,5 εκατ. ευρώ!

Είναι γεγονός! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα και, μάλιστα, ενημέρωσε πως ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή υπήρχαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η «Ένωση» έχει συμφωνήσει με τη Θέλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Θέλτα έκλεισε τελικά στα 6,5 εκατ. ευρώ συγκεκριμένα, μετά από μία σκληρή διαπραγμάτευση με τους Ισπανούς, με τους οποίους επήλθε συμφωνία τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Πρόκειται για την πιο μεγάλη από οικονομικής και αγωνιστικής άποψης μεταγραφή, αφού ο Αλμέιδα ήθελε την παραμονή ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Champions League.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι Ισπανοί, στα χρήματα που ήθελε η ΑΕΚ, και μάλιστα για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, κάτι που επιδίωξε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τη συγκεκριμένη «επιχείρηση» και τελικά κατάφερε να τον κρατήσει στα «κιτρινόμαυρα».

Ο Πινέδα αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με το Μεξικό στο Gold Cup και, αφού τελειώσει η διοργάνωση και πάρει μερικές μέρες άδεια για να ξεκουραστεί, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ και θα δουλέψει ξανά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει πολύ σημαντικό ρόλο για τον δανεισμό του στον «Δικέφαλο» και τελικά την παραμονή του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x