Stoiximan Super League

Τσακίρης: Ο Αλμέιδα καταλαβαίνει την υπέρβαση Μελισσανίδη για Πινέδα – Κοντά και στον επόμενο η ΑΕΚ

Στην τεράστια, όπως τη χαρακτήρισε, υπέρβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Ορμπελίν Πινέδα στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης, που τόνισε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε επόμενη μεταγραφή. Τι είπε για Πάλμα.

Στη σπουδαία μεταγραφή της ΑΕΚ με την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «OI ΡΕΠΟΡΤΕΡ».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε την υπέρβαση που έκανε η «Ένωση» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης (δόθηκαν στη Θέλτα πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ), την οποία -όπως τόνισε- ως τέτοια αναγνωρίζει και ο Ματίας Αλμέιδα.

«Η πιο σημαντική είδηση του καλοκαιριού για την ΑΕΚ. Πολύ σημαντική μεταγραφή σε επίπεδο προσωπικότητας, αγωνιστικών δεδομένων και χαρακτηριστικών αλλά και για τον Αλμέιδα που καταλαβαίνει ότι για να τον ικανοποιήσει ο Μελισσανίδης έπρεπε να κάνει τεράστια υπέρβαση. Κίνηση που λύνει τα χέρια του Αλμέιδα και η οποία ολοκληρώνει τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Πίεσε πολύ και ο Πινέδα και η σύζυγός του», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τσακίρης υπογράμμισε πως η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά και στο επόμενο μεταγραφικό της «χτύπημα». «Πάει για στόπερ και winger, αλλά δεν αποκλείω να αποκτηθεί και φορ. Δεν μου βγαίνει του Πάλμα, αλλά δεν το αποκλείω», συμπλήρωσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x