Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ανάρτηση με… αεροπλάνο από τους μάνατζερ του Κικάνοβιτς

Τη φωτογραφία του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, συνοδευμένη με ένα emoji αεροπλάνου, ανέβασε το γραφείο μάνατζερ του. Τις δύο περιπτώσεις συνδέει και δημοσιογράφος του MLS.

Ανάρτηση με το δικό της σημαντικό νόημα -τουλάχιστον σε ό, τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ- ενδέχεται να συνιστά εκείνη στην οποία προχώρησε πριν από λίγες ώρες το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα story στο instagram, όπου απεικονίζεται ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μαζί με ένα emoji αεροπλάνου. Τώρα εάν αυτή η κίνηση προμηνύει εξελίξεις με την «Ένωση» ή πόσω μάλλον προχωρημένες συζητήσεις των δύο πλευρών σε τέτοιο βαθμό ώστε να ταξιδέψει ο παίκτης στην Ελλάδα, μένει να φανεί.

Πάντως, σχετική απορία εξέφρασε και ο Φαβιάν Ρενκέλ, δημοσιογράφος με ειδικότητα στο MLS, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση:



Η περίπτωση του Κικάνοβιτς δεδομένα απασχολεί του «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι βέβαια δεν έχουν επιβεβαιώσει το εάν πρόκειται για τόσο προχωρημένη περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άσος της Σαν Χοσέ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο MLS τον Μάιο του 2021 υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα κι έκτοτε μετρά συνολικά 49 συμμετοχές (10 γκολ/6 ασίστ) με τη φανέλα της αμερικανικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x