Stoiximan Super League

«Από το πάνω ράφι» οι προσθήκες στην ΑΕΚ

Την προεργασία για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα την βρει ξανά στο σπίτι της, έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ.

Δυναμικά αναμένεται να κινηθεί η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας σεζόν.

Η προεργασία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κονέ, έχει ξεκινήσει ήδη στην «Ένωση», όχι μόνο για την επικείμενη επιστροφή στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και για την επίτευξη των στόχων που θα τεθούν για τη νέα χρονιά.

Μέχρι στιγμής έχουν προκύψει κάποια ονόματα, αλλά σίγουρα δεν είναι τα μοναδικά που κοιτάζει ο τεχνικός διευθυντής σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα της Ρεν, ο Φαμπιάν Μπαλμπουενά της Γουέστ Χαμ, ο Όλιβερ Μπεργκ και ο Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δείχνουν πως ο «Δικέφαλος» στοχεύει σε ενίσχυση από το πάνω ράφι από την επόμενη σεζόν.

Όπως γράφει η Ώρα των Σπορ, ο Παναγιώτης Κονέ και η ομάδα του εξετάζουν πολλούς παίκτες από τα κορυφαία πρωταθλήματα που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Σημαντικό στοιχείο, μάλιστα, σε αυτή την έρευνα παίζει το γεγονός να έχουν συμμετοχές οι υποψήφιοι στόχοι με τις ομάδες τους.

Στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας, ο οποίος βοήθησε πολύ την ομάδα του και έφτασε μέχρι και τους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Επίσης, για τη θέση του τερματοφύλακα εξετάζεται και ο Ιάγκο Ερερίν της Μπιλμπάο που έχει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ υποχρεωμένη να επιτεθεί με τον Ολυμπιακό!
Πρόβλημα και με Λάτσι στην ΑΕΚ!
Χιμένεθ: «Παίκτης τοπ επιπέδου ο Γαλανόπουλος - Πολύ σημαντικός ο Μπακάκης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x