Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή Αραούχο και Στάνκοβιτς

Οι Σέρχιο Αραούχο και Τσίτσαν Στάνκοβιτς πέρασαν τα τεστ ετοιμότητας και αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ την Παρασκευή (15/7).

Ευχάριστα τα νέα με Σέρχιο Αραούχο και Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποια μικροπροβλήματα τις τελευταίες μέρες, πέρασαν τα τεστ ετοιμότητας κι αναμένεται να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την Παρασκευή (15/7).

Σε ό, τι αφορά τον Γενς Γιόνσον -ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (14/7) λόγω μυϊκού σπασμού στον αυχένα- η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, νεότερα αναμένονται και για τους Εχσάν Χατζισαφί και Χρήστο Αλμπάνη, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και τον δεύτερο στον προσαγωγό.

Την Παρασκευή οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν διπλή προπόνηση, στις 9:00 και στα 16:00, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσουν οδικώς για το Βέλγιο, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Υπενθυμίζεται ότι για το Σάββατο (16/7) είναι προγραμματισμένο το πρώτο τους φιλικό, κόντρα στην Γκενκ στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x