Stoiximan Super League

Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Γιαννίκης

Στα πρόσωπα με τα οποία θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο, μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα καταλήξει εντός της ημέρας ο Αργύρης Γιαννίκης.

Δεδομένο θεωρείται πως ο Αργύρης Γιαννίκης θα διατηρήσει το 4-2-3-1 στην ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό φάνηκε στις προπονήσεις από τα μέσα της εβδομάδας, όταν ο Ελληνογερμανός προπονητής φανέρωσε τις σκέψεις του για το σύστημα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την «Ένωση» στον πρώτο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι προθέσεις του νέου τεχνικού, αφού στις δοκιμές που έκανε οι παίκτες ήταν σε… μπερδεμένες ομάδες και έτσι δεν προέκυψε κάτι για το αρχικό σχήμα.

Από τα «σίγουρα» θεωρούνται πως θα πάει με την τετράδα Αραούχο, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Μοχαμάντι, Τζαβέλλας και Μισελέν.

Τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τους παίκτες που θα παίξουν στη μεσαία γραμμή, αφού ο Λε Ταλέκ προπονήθηκε χθες κανονικά και ο Σιμόες με τον Σιμάνσκι δείχνουν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα να βρεθούν στα χαφ του «Δικεφάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x