Stoiximan Super League

«Απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΚ για Εκουμπάν»

Πρόταση για τον Γκανέζο διεθνή Καλέμπ Εκουμπάν της Τζένοα κατέθεσε η ΑΕΚ, αλλά η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» απορρίφθηκε σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Η αναζήτηση επιθετικού στην ΑΕΚ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ένωση έκανε προσπάθεια να αποκτήσει τον Κάλεμπ Εκουμπάν.

Πρόκειται για τον 28χρονο Γκανέζο (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικό της Τζένοα, ο οποίος έχει επίσης και 13 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα. Αγωνίζεται στην ομάδα της Γένοβας από το 2021 και παρά τον υποβιβασμό των Ιταλών έχει παραμείνει στο ρόστερ, υπολογίζεται κανονικά και μάλιστα έχει ήδη τρεις συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχοντας και ένα γκολ ενώ συνολικά έχει τρία σε 37 συμμετοχές.

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του την είχε στην Τραμπζονσπόρ, καταγράφοντας συνολικά 103 συμμετοχές και 29 γκολ. Ο Εκουμπάν είναι ένας επιθετικός που έχει παράλληλα τη δυνατότητα να αγωνιστεί κι εκτός περιοχής.

Την είδηση αποκάλυψε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο στο live των μεταγραφών, χωρίς όμως να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες, λέγοντας απλά ότι η Τζένοα απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον 28χρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x