Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τον Δημάτο ο Γαβαλάς: «Ευχαριστώ από καρδιάς. Ξεχωρίζουν η παιδεία του και το ήθος του»

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, για τον μέχρι πρότινος ομόλογό του στην ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο.

Αποχαιρέτησε τον Ανδρέα Δημάτο (ο οποίος από σήμερα δεν είναι Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ) ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά του για την ολοκλήρωση της παρουσίας του μέχρι πρότινος ομολόγου του στην Ένωση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του
Προ τριετίας, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με υποδέχθηκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως δεν συνηθίζεται στα μέρη μας: γράφοντας μία ευχή στον «ωκεανό» του facebook. «Φίλε συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία να έχεις και γερό στομάχι! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με την ποιότητα και το ήθος σου».

Αργότερα με φιλοξένησε στα γραφεία της ΑΕΚ και εξετάσαμε την πιθανότητα να έρθει η Μυρτώ στο Καραϊσκάκη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, βοήθησε τα μέγιστα για να την υποδεχθούμε μαζί με την Τόνια, σε εκείνη την αξέχαστη βραδιά, τον Οκτώβριο του 2019.

Η κουλτούρα του, η παιδεία του και το ήθος του ξεχώριζαν κάθε φορά που συναντιόμασταν στο Ολυμπιακό Στάδιο ή στο Καραϊσκάκη.
Από σήμερα ο Ανδρέας Δημάτος δεν κατέχει τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία. Ένα ευχαριστώ που είμαι βέβαιος πως θα ήθελαν να το μοιραστούν μαζί μου όλοι οι συνάδελφοί μου στις ομάδες της Super League.




«Εγώ σε ευχαριστώ Νικόλα για όλα!», απάντησε ο Ανδρέας Δημάτος κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά.

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Δημάτο ο Γαβαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x