Stoiximan Super League

Δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα για Σεμέδο η Πόρτο!

Η Πόρτο ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τον έγκυρο Πορτογάλο δημοσιογράφο, Πέδρο Σεπούλβεδα.

Επιστρέφει οριστικά στον Ολυμπιακό, για… τώρα, ο Ρούμπεν Σεμέδο! Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Σεπούλβεδα, επικαλούμενος αποκλειστικές του πληροφορίες, η Πόρτο ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως δεν πρόκειται να ασκήσει τη ρήτρα αγοράς του 28χρονου στόπερ.

Ο Ολυμπιακός ζητούσε ένα ποσό γύρω στα 5,65 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Σεμέδο, ωστόσο φαίνεται πως η παρουσία του στους «δράκους» δεν τους έπεισε για να προχωρήσουν στην αγορά του. Κάπως έτσι, η θητεία του στο «Ντραγκάο» ολοκληρώνεται μετά από 6 μήνες.

O Σεμέδο είχε δοθεί δανεικός από τους Πειραιώτες στους νυν πρωταθλητές Πορτογαλίας, αλλά αγωνίστηκε σε μόλις 4 παιχνίδια. Τα τρία εξ αυτών με τη δεύτερη ομάδα και μόλις ένα με την πρώτη, στο πρωτάθλημα για πέντε λεπτά.

Πλέον, επιστρέφει στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί τι θα πράξει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του.



Ακουστε τι μετέφερε στον "αέρα" του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλο για το θέμα αλλά και γενικότερα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x