Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Για αυτό πήρε τηλέφωνο τον Μελισσανίδη ο Καρυπίδης»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Άρης έδειξε καλύτερος της ΑΕΚ χθες αλλά πλήρωσε την έλλειψη γκολτζή και αναφέρθηκε στο… πολεμικό κλίμα του ΟΑΚΑ.

Την άποψη ότι ο Άρης αφενός έδειξε να είναι ανώτερος από την ΑΕΚ, αφετέρου θα γίνεται πλέον όλο και καλύτερος εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Αγωνιστικά μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσει ο Άρης, φάνηκε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα συνολικά στην διάρκεια του 90λεπτου. Εχει έλλειψη ενός γκολτζή. Το γκολ του Μήτογλου ήταν μια κακή αμυντική στιγμή, το πέναλτι ξεκινάει από λάθος του Καμαρά, ενώ έπρεπε οι παίκτες του Άρη να μην πουλάνε εύκολα μπάλες. Υπάρχουν στιγμές από το 70’ και μετά που θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να κάνει… ροντέο το ματς. Έχει αρχίσει πάντως να βρίσκει τα πατήματά του. Σε κάθε παιχνίδι θα είναι και καλύτερος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το φορμάρισμα των «κίτρινων» έρχεται στο κατάλληλο σημείο γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Βόλο εκτός έδρας.

Ο Σαββόπουλος σημείωσε ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη στην φυσούνα του ΟΑΚΑ, όπου χρησιμοποιήθηκε λεκτική βία και υπήρξαν προπηλακισμοί, αλλά και πως διάφορα άτομα περίμεναν την αποστολή του Άρη με το που έφτασε αυτή στο γήπεδο και ξεκίνησαν το «πολεμικό» κλίμα.

Ενώ εξήγησε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να του εκφράσει επίσημα παράπονα για όσα συνέβησαν στο ματς, κυρίως εναντίον του Δημήτρη Νιαρχάκου, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα προβούν σε μηνύσεις κατά όσων θεωρούν ότι πρέπει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x