Stoiximan Super League

Οργή για διαιτησία και… φιλοξενία στον Άρη

Το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Άρης θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, μετά τα όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ.

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα εμφανίζονται οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, οι οποίοι προχώρησαν σε βαρύτατες καταγγελίες για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το… τρίτο ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται πως θα παιχθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε μία σειρά από καταγγελίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα στην Αθήνα.

Αρχικά, στην ανάπαυλα, οι «κίτρινοι» υποστήριξαν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και έχοντας, μάλιστα, συνοδεία και προπηλάκισε τον αθλητικό διευθυντή των φιλοξενούμενων, Δημήτρη Νιαρχάκο.

Την ώρα του αγώνα, η «κίτρινη» ΠΑΕ με ανάρτηση στο Facebook διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη φάση που ισχυρίζεται πως θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λάζαρος Ρότα.

Μετά το τέλος του αγώνα, στο fast interview στο συνδρομητικό κανάλι, ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έγιναν απίστευτα πράγματα από πλευράς διαιτησίας.

Η τελευταία και πιο σοβαρή, όμως, καταγγελία αφορά την επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης» και εκείνος τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x