Stoiximan Super League

Αποκάλυψη: Δηλώνει αναρμόδιος ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για το περιστατικό με τον Πολωνό διαιτητή!

Η Μαίρη Μπενέα αποκάλυψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πειθαρχική δίωξη για το θέμα των Πολωνών διαιτητών.

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με το θέμα των τελευταίων ημερών που αφορά την αντικατάσταση του διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόφσκι, από τον Στιβ Μπένετ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, προχώρησε η Μαίρη Μπενέα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «η Έφεση της Τρίτης», η Μαίρη Μπενέα υποστήριξε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, αναφέρει ότι δεν θα ασχοληθεί με την όλη κατάσταση που έχει προκύψει με την διαιτητική ομάδα εκ Πολωνίας και την ξαφνική αλλαγή του, δηλώνοντας αναρμόδιος.

«Καμία ενέργεια από τον Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, διότι λέει πως δεν έχει αρμοδιότητα. Λέει ο ίδιος ότι δεν έχει δικαιοδοσία να κινηθεί κατά διαιτητών, μόνο με μήνυση. Πρέπει κάποιος να του γνωστοποιήσει τι έγινε στο αεροδρόμιο. Μπορεί ν ασχοληθεί μόνο η UEFA με περιστατικά έκτος γηπέδου, αυτός μονό με όσα γίνονται εντός», ανέφερε η Μπενέα, μεταφέροντας τα λόγια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Έναν ισχυρισμό που λίγο αργότερα, ο Ανδρέας Μαλάτος, αναίρεσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM λέγοντας πως βάσει του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ του επιτρέπεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη και δεν χρειάζεται να… περιμένει την UEFA να το κάνει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x