Stoiximan Super League

Βασικός με ΟΦΗ ο Τσούμπερ

Φανέλα βασικού ετοιμάζεται να δώσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Στίβεν Τσούμπερ στο προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Την πρώτη του… γνωριμία με το κοινό της ΑΕΚ είχε την Κυριακή ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ελβετός χαφ κατάφερε μέσα σε 45 λεπτά να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, να δώσει την ασίστ στον Αραούχο στο κερδισμένο πέναλτι για την «Ένωση» και να παραλάβει το βραβείο του MVP του αγώνα.

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος θα πάρει φανέλα βασικού από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αφού θα έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα προπονήσεων.

Μένει να φανεί αν θα παίξει πάλι στα άκρα όπως στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ή θα παίξει σε κάποια άλλη θέση στο «κιτρινόμαυρο» σχήμα.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως παίζεται μία θέση για το δεξί άκρο της επίθεσης, εκεί όπου γίνεται… μονομαχία μεταξύ του Άμραμπατ και του Λιβάι Γκαρσία. Η τελική επιλογή ανήκει στον Μιλόγεβιτς, ο οποίος θα λάβει τις αποφάσεις του ανάλογα με το υπόλοιπο πλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x