Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Εξαρχής στόχος της ΑΕΚ ο Μοχαμαντί - Μειώνεται το μόνο μεγάλο ρίσκο που υπήρχε»

Την επιτυχία της ΑΕΚ να καλύψει και την τελευταία θέση της 11αδας που υπήρχε αμφιβολία -αποκτώντας τον παίκτη που είχε βασικό στόχο ως αριστερό μπακ- επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο νέο μεταγραφικό «χτύπημα» της ΑΕΚ λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας των ελεύθερων και τη σημασία που έχει για την αγωνιστική ισορροπία της ομάδας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, υπενθύμισε ότι ο Μιλάντ Μοχαμαντί ήταν εξαρχής ο βασικός στόχος για αριστερό μπακ και αφού βρήκε την ευκαιρία να τον αποκτήσει, η «Ένωση» δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Μπορεί να σημείωσε λοιπόν ότι δεν θα κρινόταν το αποτέλεσμα μιας ολόκληρης σεζόν από μια θέση, ωστόσο υπογράμμισε ότι με την προσθήκη μιας εγγυημένης λύσης και στο αριστερό άκρο της άμυνας, μειώθηκε το μόνο μεγάλο ρίσκο που είχε απομείνει στην ενδεκάδα.

Τόνισε, εξάλλου, ότι σε αυτή έχουν προστεθεί πλέον στοιχεία που έλειπαν εμφανώς τα προηγούμενα χρόνια (όπως αθλητικότητα, ένταση και προσωπικότητα), επαναλαμβάνοντας όμως ότι θα χρειαστεί υπομονή μέχρι να «δέσουν» τόσοι πολλοί νέοι παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x