Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Βάσιμες ελπίδες για Γκατσίνοβιτς με Βόλο

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς νιώθει καλύτερα και έχει καλές πιθανότητες να παίξει το Σάββατο με την ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο.

Αυξάνονται οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο το Σάββατο στη Ριζούπολη ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρήθηκε πολύ από ίωση, αλλά πλέον νιώθει αρκετά καλύτερα.

Την Πέμπτη (9:00 πμ.) θα δοκιμάσει να μπει στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας και αν τα καταφέρει χωρίς πρόβλημα, όλα δείχνουν πως ο Ματίας Αλμέιδα θα τον έχει τουλάχιστον στην αποστολή για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής.

Αν αγωνιστεί, πάντως, πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο και δεν θα είναι βασικός, αφού δύσκολα θα κριθεί έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Αυτό είναι και το μοναδικό ερωτηματικό για τον Αργεντινό προπονητή, που σίγουρα δεν υπολογίζει στον Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος αποχώρησε από το πρόγραμμα της Τετάρτης λόγω μιας ενόχλησης στον ορθό μηριαίο.

Στα μεταγραφικά, δεν προκύπτει κάποια ουσιαστική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, με την απόκτηση ενός ακραίου δεξιού μπακ-χαφ να αποτελεί προτεραιότητα και επίσης να υπάρχει στην ατζέντα και η απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και δίπλα στον Σέρχιο Αραούχο. Πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και για επιπλέον προσθήκη/ες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x