Stoiximan Super League

Μουκουντί: «Γι' αυτό πήγα στην ΑΕΚ και άφησα τη Σεντ Ετιέν»

Ο Αρόλντ Μουκουντί αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και γιατί επέλεξε να αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν.

Στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και γιατί επέλεξε να αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «90 Football» ο Αρόλντ Μουκουντί, αναφέροντας πως ήθελε να πάει σε ένα κλαμπ που αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο από τον γαλλικό σύλλογο.

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν, πραγματοποιούσα κανονικά προπονήσεις. Επέστρεψα μετά από μια προπόνηση και ο ατζέντης μου, Τζον Ίνγκλις με πήρε τηλέφωνο και μου μετέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και ότι με ήθελαν να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν.

Το συζητήσαμε. Από την αρχή είχα πειστεί. Μου είπε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί. Πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση»
, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του με την ΑΕΚ: «Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να παίξουμε στο Champions League. Αυτά τα δύο πράγματα θέλω να πετύχω σε αυτό το πολύ όμορφο κλαμπ. Από την αρχή ήξερα ότι για να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν και να πάω σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x