Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δεν θέλει Ρωσία ούτε μετά το καλοκαίρι ο Κριχόβιακ - Ψάχνεται να λύσει το συμβόλαιο

Αποφασισμένος να μη συνεχίσει ούτε μετά το καλοκαίρι στην Κράσνονταρ (κάτι που θα ευνοήσει προφανώς την προσπάθεια της ΑΕΚ να τον κρατήσει) φέρεται ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Σε έναν καθοριστικό παράγοντα της προσπάθειας που θα κάνει η ΑΕΚ για… μονιμοποίηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναφέρεται πολωνικό δημοσίευμα. Μπορεί ο 32χρονος μέσος να μην έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της ομάδας, αλλά το ενδιαφέρον ήδη εστιάζεται (εκτός της προσφοράς που θα έχει στα πλέι-οφ) και στο αν θα μπορέσει η «Ένωση» να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενθαρρυντικό σε πρώτη φάση είναι το γεγονός ότι επιβεβαιώνεται η πρόθεση του Κριχόβιακ να μη συνεχίσει στην Κράσνονταρ.

Το «mecze24.pl» (όπως και άλλα πολωνικά Μέσα) αναφέρει ότι ο παίκτης είναι αποφασισμένος να μη γυρίσει στη Ρωσία και παλεύει να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Κάτι που προφανώς θ’ αποτελέσει σύμμαχο, εφόσον τελικά επιτευχθεί, στην… επιχείρηση της ΑΕΚ να τον «ψήσει».

Μια επιχείρηση που θα πρέπει βέβαια να συνοδευτεί από νέα οικονομική υπέρβαση, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι ως ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Κριχόβιακ θα προσελκύσει πλήθος ενδιαφερόμενων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x