Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μόνο με τα βασικά έπαιξε καλύτερα η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Κριχόβιακ»

Στην απόδειξη που έδωσε στη Λεωφόρο η ΑΕΚ για το πόσο έχει αδικήσει το υλικό της και στον τρόπο που θα επιδιώξει… μονιμοποίηση του παιχταρά Κριχόβιακ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό -που επιβεβαίωσε ότι απλά με τα βασικά θα είχε αποφύγει πολλά από τα φετινά δεινά- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, χαρακτήρισε την απόδοση της «Ένωσης» (παρόλο που δεν έφερε τη νίκη) ως απόδειξη ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα απ’ όσο έδειχνε.

Αφού χαρακτήρισε «κλειδί» λοιπόν το γεγονός ότι στόχευσε στις απουσίες του αντιπάλου (και ειδικά αυτή του Βέλεθ), στάθηκε στο γεγονός ότι το λάθος δεν πήρε από κάτω τον Μήτογλου και στην παρουσία του Στάνκοβιτς (που από μόνη της ήταν αρκετή για να προσφέρει ασφάλεια στην ομάδα).

Όσο για τον Κριχόβιακ, σημείωσε ότι… παραείναι καλή περίπτωση παίκτη για την Ελλάδα, επιβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμος με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι υπάρχει έδαφος για να επιδιωχθεί η παραμονή του και μετά το καλοκαίρι, αφού δεν θέλει να γυρίσει στη Ρωσία και επιβεβαιώθηκε ήδη η πρόθεση του συλλόγου να κάνει οικονομική υπέρβαση για χάρη του.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x