Stoiximan Super League

Δεύτερος σκόρερ της ΑΕΚ ο Βίντα και… λυτρωτής σε 3 φετινά ματς!

Ο Ντομαγκόι Βίντα έχει εξελιχθεί φέτος στον... εκτελεστή της ΑΕΚ, με τον Κροάτη αμυντικό να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της «Ένωσης» και μάλιστα με κρίσιμα τέρματα!

Την τρίτη διαδοχική νίκη της και ένατη στη φετινή Stoiximan Super League πήρε το βράδυ της Δευτέρας η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 1-0 του Άρη στην OPAP Arena χάρη στην κεφαλιά του Ντομαγκόι Βίντα στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης!



Με το τέρμα αυτό, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έφτασε τα 4 γκολ στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της «Ένωσης» σε όλες τις διοργανώσεις, ανεβαίνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω μόνο από τον Στίβεν Τσούμπερ που έχει 5 «τεμάχια»!

Ο 34χρονος στόπερ έχει εξελιχθεί φέτος στον... ψυχρό εκτελεστή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, βάζοντας τα «γυαλιά» στους επιθετικούς της ομάδας, καθώς έχει βάλει στην πλάτη του τόσο τον Αραούχο (3 γκολ), όσο και τους Πόνσε (2 γκολ), Λιβάι Γκαρσία (1 γκολ) και Φαν Φέερτ.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει σκοράρει σε «απλά παιχνίδια» φέτος, αλλά σε κρίσιμα ματς όταν η μπάλα... έκαιγε! Συγκεκριμένα, το πρώτο του φετινό γκολ ήρθε στον επαναληπτικό αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκερμπ (2-2) στη Νέα Φιλαφέλφεια, με τον Βίντα να σκοράρει στο 90’+10’ για το τελικό σκορ, χαρίζοντας στους «κιτρινόμαυρους» την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης!



Το δεύτερο τέρμα του ήρθε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ, όταν σκόραρε με κοντινή κεφαλιά στο 74' για το τελικό 1-1 κόντρα στους Ολλανδούς για τη φάση των ομίλων του Europa League. Τρεις ημέρες αργότερα, σκόραρε και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x