Stoiximan Super League

Και ξαφνικά... Ραούφ Μπενγκί για ΑΕΚ!

Για ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο, της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ραούφ Μπενγκί κάνουν λόγο οι Τυνήσιοι, τονίζοντας πως ο παίκτης αποφάσισε να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του με την Εσπεράνς!

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, η αγορά για τους ελεύθερους, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή και όλα είναι πιθανά μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν αποκλείεται οι ελληνικές ομάδες να έχουν και άλλα... χτυπήματα!

Για παράδειγμα, η ΑΕΚ δεν είναι 100% σίγουρο ότι έχει... τελειώσει με τις προσθήκες στο ρόστερ της, αφού αν προκύψει κάτι πολύ καλό δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του. Στην Τυνησία, λοιπόν, γράφουν τις τελευταίες ώρες για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, τον Ραούφ (Αμπντελραούφ) Μπενγκί, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα- βρίσκεται στο στόχαστρο της «Ένωσης»!

Ο Μπενγκί είναι Αλγερινός, έχοντας υπάρξει και μία φορά διεθνής, και αγωνίζεται στο κέντρο, κυρίως ως «εξαροοκτάρι». Όπως αναφέρουν ettachkila.com και sports.orange.fr, ο Αλγερινός αποφάσισε να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του με την Εσπεράνς, καθώς έχει να πληρωθεί τέσσερις μήνες, και όλο αυτό με φόντο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη.

Από την πλευρά τους, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν πως δεν τίθεται θέμα Μπενγκί!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Τυνησίας δηλώνει «έκπληκτη» για την απόφαση του παίκτη και εμφανίζεται διατεθειμένη να φτάσει μέχρι το CAS, προκειμένου να δικαιωθεί.

Ο Μπενγκί είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1996 και αγωνίζεται από το 2019 στην Εσπεράνς, η οποία τον αγόρασε από την Παραντού της Αλγερίας. Έχει επίσης αγωνιστεί και στην Αλγέρ. Με την Εσπεράνς έχει 70 συμμετοχές, έχει σκοράρει 11 γκολ και έχει δώσει 9 ασίστ. Με την Αλγέρ μέτρησε 97 συμμετοχές, 6 γκολ και 8 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x