Stoiximan Super League

Έρχεται ο Γιόνσον, φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, και την ίδια στιγμή η «Ένωση» προχωράει για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Θετική κατάληξη είχε υπόθεση του Γενς Γιόνσον για την ΑΕΚ. Ο Δανός μέσος υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του, το οποίο είναι τετραετούς διάρκειας, και πλέον μετράει αντίστροφα για την άφιξή του για να ξεκινήσει την προετοιμασία με τους συμπαίκτες του στην «Ένωση».

Αυτό αναμένεται να συμβεί τη Δευτέρα και ο 29χρονος χαφ, που βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, θα ενταχθεί από την Τρίτη στις προπονήσεις του «Δικεφάλου», στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, ο παίκτης θα πάει στα Σπάτα, αφού η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου.

Ο Γιόνσον φέρεται να μίλησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος του εξήγησε εκ νέου το πλάνο που υπάρχει για εκείνον για τη νέα σεζόν, προτού δώσει τα χέρια με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι που έφερε εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή.

Μετά τις μεταγραφές του Γκατσίνοβιτς και του Γιόνσον, το βάρος σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν πέφτει στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Η «Ένωση» έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε ό,τι αφορά στον Ορμπελίν Πινέδα, το θέμα του παραμένει ανοιχτό, αλλά χρειάζεται χρόνο. Ο Μεξικανός μέσος φέρεται να απέρριψε την Τολούκα, δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και κατά προτίμηση υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Τσίβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x