Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ δυναμώνει στα χαφ, τώρα πρέπει να ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις

Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον είναι οι δύο πρώτες κινήσεις της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν δυναμώνοντας σημαντικά τον άξονά της, ωστόσο η Ένωση χρειάζεται και έξτρα κινήσεις σε υπόλοιπες θέσεις.

Ενίσχυσης συνέχεια για την ΑΕΚ. Λίγες ημέρες μετά την αγορά του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την Χόφενχαϊμ, η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για τον άξονά της.

Ο λόγος για τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος… υποδέχτηκε τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων», Ράντεκ Κουχάρσκι, στη Δανία και ο Σκανδιναβός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Αν μη τι άλλο, η ΑΕΚ πήρε δύο ποδοσφαιριστές που της «φτιάχνουν» τον άξονα, κάνοντας ποιοτική αναβάθμιση στα χαφ.

Οι δύο παραπάνω κινήσεις, πάντως, δεν αποκλείουν να προχωρήσει ο «δικέφαλος» και για τουλάχιστον έναν χαφ ακόμα, αφού η περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα πάντα «παίζει».

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ φορτσάρει στα μεταγραφικά και για την ενίσχυσή της και σε άλλες θέσεις. Δύο στόπερ, πιθανότατα ένας αριστερός μπακ, εξτρέμ, πιθανότατα δεκάρι αλλά και ένας φορ θα είναι τα επόμενα κομμάτια του παζλ!

Στα υπόλοιπα ζητήματα, αντίστροφα μετρούν οι «κιτρινόμαυροι» για την έναρξη της προετοιμασίας αφού την ερχόμενη Κυριακή γίνεται η πρώτη προπόνηση και στη συνέχεια ο Ματίας Αλμέιδα θα παρουσιαστεί ενώπιον των δημοσιογράφων.

Γνωστά έγιναν, επίσης, τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Το πρώτο θα είναι με την Γκενκ (16/07, 17:00) και θα ακολουθήσουν αυτά με Φόλενταμ (22/07, 20:00) και Ουτρέχτη (27/07, 17:00).

Τέλος, στο… μέτωπο του γηπέδου, προχωράνε κανονικά όλες οι εργασίες για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν! Μάλιστα, μπήκε και ο χλοοτάπητας με την «Αγια-Σοφιά OPAP Arena» να αρχίζει πλέον να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x