Stoiximan Super League

Βλέπει Εντσάμ η ΑΕΚ

Σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ από την ΑΕΚ, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης, με τους Σκωτσέζους να τονίζουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ, που ανήκει στη Σέλτικ, αλλά ολοκλήρωσε τη σεζόν ως δανεικός στη Μαρσέιγ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης και μάλιστα σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη Σκωτία, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο 25χρονος μέσος, που έχει βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ το 2018 για τα προκριματικά του Champions League, έχει συμβόλαιο με τους «Κέλτες» μέχρι το 2022, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται, με το ενδεχόμενο να μένει μέχρι και ελεύθερος να είναι εξαιρετικά πιθανό.

Η «Ένωση» είναι ξεκάθαρο ότι θέλει ενίσχυση στη μεσαία της γραμμή, από τη στιγμή που το μέλλον της Νέναντ Κρίστιτσιτς στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι, και ως εκ τούτου μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίσει είναι του 25χρονου Γάλλου, που έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε Τζένοα, Σέλτικ και Μαρσέιγ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έγινε άθελά του η «πέτρα του σκανδάλου» στη Μαρσέιγ, καθώς μετακόμισε στη Μασσαλία ως επιλογή της διοίκησης, γεγονός που εξόργισε τον τότε προπονητή των Μασσαλών, Αντρέ Βίλας-Μπόας. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος δημόσια σε συνέντευξη Τύπου είχε εκφράσει την οργή του για τη μεταγραφή, την οποία είχε μάθει από το σάιτ του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος είχε απορρίψει τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ είχε υποβάλλει την παραίτησή του, με τον 43χρονο τελικά να αποχωρεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x