Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αν ήταν στο χέρι του Αραούχο θα βρισκόταν ήδη στην ΑΕΚ, αλλά…»

Το γεγονός ότι η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα -παρόλο που ο ίδιος ο Αργεντινός τη θεωρεί δεδομένη στο μυαλό του- υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ αποσαφήνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι αν ήταν στο χέρι του Αργεντινού φορ θα βρισκόταν ήδη στην «Ένωση» και αυτό διαρρέει και στο περιβάλλον του.

Εξήγησε ωστόσο ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο τελειωμένη όσο παρουσιάζεται, καθώς συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, ο οποίος δεν «ψήνεται» με το 1 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία με κάποια άλλη από τις προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι.

Εξάλλου επιβεβαίωσε πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι κάτι παραπάνω από ζεστός στο ενδεχόμενο ο Αραούχο ν' αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, καθώς ταιριάζει απόλυτα στο στιλ του προωθημένου που θέλει για το 4-2-3-1, αλλά μπορεί να παίξει και ως δίδυμο με τον Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x