Stoiximan Super League

Φουλάρει για τρεις μεταγραφές η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ φορτσάρουν για να κλείσουν άμεσα τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα, με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μέσου και σέντερ φορ.

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για την έναρξη της προετοιμασίας και ο «κιτρινόμαυρος» μηχανισμός έχει αρχίσει να εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση της «Ένωσης» είναι στις αρχές Ιουλίου και στην ομάδα θέλουν να δώσουν άμεσα τους παίκτες που πρέπει στον Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να κάνει σωστά τη δουλειά του και να πάει… ενισχυμένος στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Όπως σημειώνει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», τις προηγούμενες ημέρες εκείνο που προέκυπτε ήταν πως έχουν προχωρήσει οι επαφές για να κλείσει η μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ανοικτή η άλλη υπόθεση με τον Πινέδα.

Στην ΑΕΚ, όμως, κινούνται και σε άλλα (μεταγραφικά) μέτωπα, όπως για παράδειγμα του μέσου και του σέντερ φορ, τους οποίους έχει εισηγηθεί ο Αργεντινός τεχνικός και, μάλιστα, είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην «Ένωση» έχουν εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους για τις θέσεις που έχει μπει η ταμπέλα της «προτεραιότητας», και έχουν ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις με τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x