Stoiximan Super League

Γευμάτισαν στη Βουλιαγμένη οι παίκτες της ΑΕΚ, με πρωτοβουλία Τσούμπερ

Σε παραλιακό εστιατόριο της Βουλιαγμένης γευμάτισαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά από πρωτοβουλία του Στίβεν Τσούμπερ. Το «παρών» έδωσαν και ο Μπρούνο Άλβες με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Με πρωτοβουλία του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος φαίνεται σιγά σιγά να έχει πιο ενεργή και ηγετική παρουσία και εκτός γηπέδου, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ αμέσως μετά την προπόνηση της Πέμπτης (11/8), γευμάτισαν σε παραλιακό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, αυτό το όμορφο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, δείχνει πως η δουλειά που έχει κάνει πάνω σε αυτό το κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα έχει πιάσει τόπο. Γενικότερα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει στηρίξει πολλά στις καλές σχέσεις και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Το «παρών» στο γεύμα έδωσαν και ο Μπρούνο Άλβες με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ενώ ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές συνδύασαν το γεύμα με μπάνιο στην θάλασσα.

Να σημειωθεί, πως στο ίδιο εστιατόριο εκείνη την ώρα, βρισκόταν και ο άλλοτε προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x