Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, στο τέρμα ο Αθανασιάδης!

Απρόοπτο στην 11άδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Στάνκοβιτς είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού, με τον Αθανασιάδη να ξεκινάει στο τέρμα! Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα.

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό! Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού, με τον Γιώργο Αθανασιάδη να ξεκινάει στο τέρμα! Στην τελευταία προπόνηση συγκεκριμένα είχε ενοχλήσεις και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Έλληνας γκολκίπερ, να σημειωθεί, είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στον επαναληπτικό Κυπέλλου για τη φάση των «16» με τον Άρη, που οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, και εκεί η «Ένωση» αποκλείστηκε. Φέτος έχει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βίντα με τον Μουκουντί και στα άκρα θα αγωνιστούν ο Ρότα με τον Χατζισαφί. Στα χαφ ξεκινά ο Γιόνσον με τον Σιμάνσκι, στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Άμραμπατ και στο αριστερό ο Γκατσίνοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία και πίσω του, ως δεύτερος επιθετικός, ο Πινέδα.

Να σημειωθεί πως εκτός αποστολής έμεινε ο Πήλιος.

Στον πάγκο κάθονται οι: Γκίνης, Κάλενς, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον και Φερνάντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x