Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Η απάντηση Τσατάλη για τα περί αλλοίωσης που κατήγγειλε ο Ολυμπιακός λόγω Τσιλούλη

Πώς απάντησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στα όσα ανέφεραν από τον Ολυμπιακό περί αλλοίωσης των playoffs λόγω της μη συμμετοχής του Τσιλούλη με τη Λαμία απέναντι στην «Ένωση».

Τη δική του απάντηση στα σχόλια από πλευράς Ολυμπιακού περί αλλοίωσης των playoffs λόγω της μη συμμετοχής του Σωτήρη Τσιλούλη στα ματς με την ΑΕΚ έδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Τάσος Τσατάλης. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στους δανεικούς σε άλλες ομάδες που δεν παίζουν απέναντι σε εκείνες που ανήκουν. Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε στα social media.

«Φέτος υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα, με δανεικούς παίκτες από ανταγωνιστές μας για τον τίτλο. Οι παίκτες αυτοί δεν αγωνίζονται στα ματς με αντιπάλους τις ομάδες που ανήκουν. Οι παίκτες αυτοί είναι επίσης βασικότατοι στις ομάδες που αγωνίζονται.

Εμείς λοιπόν παίζουμε με τους βασικότατους δανεικούς αντιπάλους μας στο γήπεδο, οι άλλοι με τους βασικότατους δανεικούς να βλέπουν από την εξέδρα. Δεν τρέχει τίποτα, καμιά αλλοίωση δεν υπάρχει.

Αντίθετα, όταν ένα παιδί που δεν έχει πωληθεί καν, αλλά μένει ελεύθερος, συζητά με τον προπονητή του και του λέει πως έχει προσύμφωνο με την ΑΕΚ και παίρνεται η απόφαση να μην παίξει, τότε έχουμε σκάνδαλο, αλλοιώνεται το πρωτάθλημα κλπ. Το οποίο φυσικά θα ‘αλλοιωνόταν’ κι αν έπαιζε, όντας γνωστό πως συζητά με την ΑΕΚ ως ελεύθερος τον Ιούνιο. Μονά ζυγά δικά τους.

Στο μεταξύ ‘εξοπλίζουν’ ομάδες για όλα τα άλλα ματς εκτός από εκείνα με αντιπάλους τους ίδιους. Σίγουρα για την κανονική περίοδο και αν κάτσει η μπίλια και για τα play offs. Απλά δεν έκατσε. Αλλά είπαμε.... Καμία ‘αλλοίωση’ εδώ.

Προχωράμε...

ΥΓ: Σε αντίθεση με τον χθεσινό μας αντίπαλο που ενημέρωσε επίσημα, για τους δανεικούς που δεν έπαιζαν επίσημες ανακοινώσεις πριν από τα ματς με τους ανταγωνιστές μας δεν είχαμε...
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x